Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

"Ξενιτεμένοι" Γιαννιώτες: Παππάς και Αναγνωστάκης οδηγούν τις ομάδες τους


Οι "συνήθεις ύποπτοι" Άλκης Παππάς και Γιάννης Αναγνωστάκης ήταν για ένα ακόμα Σαββατοκύριακο οι δύο Γιαννιώτες που ξεχώρισαν με τις εμφανίσεις τους, οδηγώντας τον Πανερυθραϊκό και τον Κ.Α.Ο. Κορίνθου σε μεγάλες νίκες.

Άλκης Παππάς (Πανερυθραϊκός, B΄ Εθνική Νότιος όμιλος)

Σε ένα ακόμα παιχνίδι ο Άλκης Παππάς οδήγησε την ομάδα του εκ του ασφαλούς στην κατάκτηση του ροζ φύλλου. 15 πόντους με 3 εύστοχα τρίποντα είχε ο Γιαννιώτης guard στη νίκη του Πανερυθραϊκού με 70-63 επί του Μανδραϊκού. Στην 3η θέση με ρεκόρ 6-3 βρίσκονται πλέον οι "Σταυροφόροι".

Γιάννης Αναγνωστάκης (Κ.Α.Ο. Κορίνθου, Γ΄ Εθνική 1ος όμιλος)

Από νίκη σε νίκη πηγαίνει και ο Κ.Α.Ο. Κορίνθου, έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιάννη Αναγνωστάκη. Στο παιχνίδι απέναντι στον Γλαύκο, ο Αναγνωστάκης είχε 17 πόντους , όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, η οποία επικράτησε με 64-63 και συνεχίζει να βρίσκεται στην 3η θέση βαθμολογίας, σε τετραπλή ισοβαθμία με Νέο Ληξούρι, Κορωπί και Παλαιό Φάληρο.

Βασίλης Μπέλλος (Μ.Ε.Ν.Τ., Γ΄ Εθνική 4ος όμιλος)

Την ήττα με σκορ 83-62 γνώρισε η Μ.Ε.Ν.Τ. του Βασίλη Μπέλλου από τον Μακεδονικό. Ο Γιαννιώτης αθλητής είχε 2 πόντους, με την ομάδα του να βρίσκεται στην 5η θέση με ρεκόρ 4-2.

Πολυχρόνης Τσίγκας (Απόλλων Καλαμαριάς, Γ΄ Εθνική 4ος όμιλος)

Έσπασε το ρόδι ο Απόλλων Καλαμαριάς απέναντι στον Μαντουλίδη την Κυριακή που μας πέρασε, κατακτώντας την πρώτη του νίκη στη χρονιά, με 80-69. Ο Πολυχρόνης Τσίγκας αγωνίστηκε στο παιχνίδι.

*Ο Λευτέρης Μαντζούκας δεν αγωνίστηκε στην ήττα του Προμηθέα Πατρών από την ΑΕΚ στο Ο.Α.Κ.Α.
**Ο Δημήτρης Γεωργίου δεν αγωνίστηκε στη νίκη των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων με 65-51 επί του Κ.Α.Ο. Χαλκιδικής, λόγω του τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου