Τετάρτη 25 Δεκεμβρίου 2019

Ο έλεγχος των "ξενιτεμένων" Γιαννιωτών


Τα τελευταία τους παιχνίδια για το 2019 έδωσαν το περασμένο Σαββατοκύριακο οι Γιαννιώτες αθλητές που αγωνίζονται μακριά από την πόλη τους. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα πεπραγμένα τους για μία ακόμα αγωνιστική.

Λευτέρης Μαντζούκας (Προμηθέας Πατρών, Basket League)

Ο νεαρός Γιαννιώτης αθλητής δεν αγωνίστηκε στην νίκη του Προμηθέα στη Θεσσαλονίκη επί του ΠΑΟΚ με 90-86.

Ανδρέας Τσουμάνης (Ολυμπιακός Β΄, Α2 Ανδρών)

Οι "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν με 74-62 του Ανατόλια, με τον Ανδρέα Τσουμάνη να αγωνίζεται για 1:46 κατεβάζοντας ένα ριμπάουντ.

Άλκης Παππάς (Πανερυθραϊκός, Β΄ Εθνική Νότιος όμιλος)

Στην κορυφή του Νότιου ομίλου και σε τροχιά ανόδου βρίσκεται ο Πανερυθραϊκός του Άλκη Παππά, με τον Γιαννιώτη guard να ηγείται της συγκεκριμένης προσπάθειας. Η 9η νίκη ήρθε απέναντι στον Έσπερο Καλλιθέας με 70-67, με τον Παππά να έχει 17 πόντους.

Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικό Πεύκων, Β΄ Εθνική Βόρειος όμιλος)

Μεγάλη νίκη πανηγύρισαν την περασμένη Κυριακή οι Μαχητές Πεύκων απέναντι στα Φάρσαλα με 61-55, με τον Δημήτρη Γεωργίου να πετυχαίνει 7 πόντους με ένα εύστοχο τρίποντο.

Γιάννης Αναγνωστάκης (Κ.Α.Ο. Κορίνθου, Γ΄ Εθνική 1ος όμιλος)

Την ήττα με σκορ 65-50 γνώρισε ο Κ.Α.Ο. Κορίνθου από την Αχαγιά 82, με τον Γιάννη Αναγνωστάκη να σημειώνει 7 πόντους.

Βύρωνας Βάτσιος (Ένωση Ιλίου, Γ΄ Εθνική 2ος όμιλος)

Την εκτός έδρας νίκη επί του Αργοναύτη πανηγύρισε η Ένωση Ιλίου με σκορ 64-58, βελτιώνοντας το ρεκόρ της στο 7-3. Ο Βάτσιος αγωνίστηκε για 5:30.

Βασίλης Μπέλλος (Μ.Ε.Ν.Τ., Γ΄ Εθνική 4ος όμιλος)

Το διπλό της Μ.Ε.Ν.Τ. επί του Μεγάλου Αλεξάνδρου με 64-61 επανέφερε τους Θεσσαλονικείς στα νικηφόρα αποτελέσματα.  Ο Βασίλης Μπέλλος σημείωσε 4 πόντους.

Πολυχρόνης Τσίγκας (Απόλλων Καλαμαριάς, Γ΄ Εθνική 4ος όμιλος)

Ο Απόλλων Καλαμαριάς δεν κατάφερε να υπερασπιστεί την έδρα του, γνωρίζοντας την ήττα από την Ελπίδα Αμπελοκήπων με 58-47, με τον Πολυχρόνη Τσίγκα να έχει συμμετοχή στο παιχνίδι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου