Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2019

Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα: Το τρομερό ρεκόρ μέσα στο 2019


Έχουν μείνει λίγες μέρες προκειμένου να αποχαιρετήσουμε το 2019, μία χρονιά ιδιαίτερα επιτυχημένη για τον Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα, που κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, κερδίζοντας παράλληλα το εισιτήριο για τη Β΄ Εθνική. Η ομάδα του Θωμά Κωστόπουλου δεν έμεινε όμως μόνο εκεί, έχοντας πραγματοποιήσει ένα "μυθικό" ξεκίνημα στο Βόρειο όμιλο της Β΄ Εθνικής με ρεκόρ 11-1 που την έχει φέρει στην πρώτη θέση και φαβορί για την άνοδο στην Α2.

Μέσα στο 2019 οι Γιαννιώτες έχουν καταφέρει να παίζουν πολύ καλό μπάσκετ και να αναδειχθούν σε κυρίαρχη δύναμη. Οι παίκτες του Θωμά Κωστόπουλου έχουν ένα απίστευτο ρεκόρ 24 νικών και μόλις 3 ηττών στα 27 παιχνίδια που έχουν δώσει σε Γ΄ και Β΄ Εθνική (έχει μία ακόμα ήττα από το Στρατώνι, όμως ήταν παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδας). Από τις 24 νίκες οι 13 σημειώθηκαν στη Γ΄ Εθνική (13-2 το ρεκόρ) και οι 11 στη Β΄ (11-1 ρεκόρ). Αν το υπολογίσει κανείς σε ποσοστό εύκολα μπορεί να διαπιστώσει ότι οι Γιαννιώτες έχουν ένα απίστευτο 88,9%.

Μάλιστα η κυριαρχία του ΠΑΣ αποδεικνύεται και μέσω των επιδόσεών του σε άμυνα και επίθεση σε αυτά τα 27 παιχνίδια. Αμυντικά δέχτηκε μόλις 62,7 πόντους κατά Μ.Ο., ενώ την ίδια ώρα στην επίθεση πετύχαινε 79,3 πόντους κατά Μ.Ο.

ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΑΜΥΝΑ (Μ.Ο.)
62,7 πόντοι
ΕΠΙΘΕΣΗ (Μ.Ο.)
79,3 πόντοι

Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου