Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019

Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ: Σε Νέο Κλειστό και Λιμνοπούλα τα βλέμματα


Παιχνίδια με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον περιλαμβάνει η 4η αγωνιστική στον Βόρειο όμιλο της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, μία 4 αγωνιστική η οποία είναι χωρισμένη σε δύο δόσεις με τέσσερα ματς το Σάββατο και ένα την Κυριακή.

Αναμφίβολα το μεγαλύτερο παιχνίδι της αγωνιστικής γίνεται αύριο στις 17:30 στο Νέο Κλειστό, με τον Σπάρτακο του Τάκη Παππά να φιλοξενεί το αήττητο Καναλάκι του Λευτέρη Τζομάκα. Ο Σπάρτακος θέλει να επιστρέψει στις νίκες, μιας και προέρχεται από την ήττα στην Κέρκυρα από τον Ιόνιο και βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 2-1. Από την άλλη το Καναλάκι έρχεται στα Γιάννενα με την ψυχολογία στα ύψη, τρέχοντας αήττητο σερί τριών αγώνων και ισοβαθμεί στην κορυφή με τον Πρωτέα Ηγουμενίτσας. 

Το Σάββατο στις 20:00 ο Θρύλος Ιωαννίνων θα υποδεχτεί στο ΕΑΝΚΙ τον ΑΓΣΙ (U 20). Οι "πορτοκαλί" θέλουν τη νίκη προκειμένου να ανέβουν βαθμολογικά καθώς έχουν ρεκόρ 1-1 και ένα παιχνίδι λιγότερο, αυτό με τον Α.Γ.Ο.Φ. που θα επαναληφθεί στις 24 Νοεμβρίου. Ο ΑΓΣΙ βρίσκεται σε καλή κατάσταση, προερχόμενος από την πρώτη του νίκη απέναντι στον Κερκυραϊκό με 66-65 και θέλει να χτίσει πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα.

Πρωτέας Ηγουμενίτσας και Α.Γ.Ο.Φ. συγκρούονται το Σάββατο στις 17:00 στην Ηγουμενίτσα σε ένα παιχνίδι που αναμένεται πολύ ανταγωνιστικό. Η ομάδα του Αλεξίου έχει το αήττητο με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και θα επιδιώξει να συνεχίσει στο ίδιο μοτίβο. Από την άλλη ο Α.Γ.Ο.Φ. έχοντας δείξει τα δόντια του την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στο Καναλάκι, θα προσπαθήσει να φτάσει στο "διπλό".

Κερκυραϊκός και Άιας Άρτας μάχονται στο ΕΑΚ Κέρκυρας με έπαθλο τη νίκη. Οι Φαίακες μετρούν μόνο ήττες στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και θέλουν να σπάσουν το ρόδι. Οι Αρτινοί προέρχονται από την επικράτηση στο τοπικό ντέρμπι με τη Δόξα και σε περίπτωση που φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα θα ανέβουν ακόμα περισσότερο στη βαθμολογία.

Το μοναδικό παιχνίδι της Κυριακής είναι αυτό ανάμεσα στη Δόξα Άρτας και τον Ιόνιο. Στο 1-2 το ρεκόρ της Δόξας που βρίσκεται στην 5η θέση. Η ομάδα του Παναγιώτη Κοντογιάννη βρίσκεται στην 3η θέση με ρεκόρ 2-1 και θέλει το "διπλό" προκειμένου να συνεχίσει την καταδίωξη των πρώτων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

Σάββατο 9 Νοεμβρίου

Κερκυραϊκός-Αίας Άρτας (ΕΑΚ Κέρκυρας 16:00)

Πρωτέας Ηγουμενίτσας-Α.Γ.Ο.Φ. (ΔΑΚ Ηγουμενίτσας 17:00)

Σπάρτακος-Καναλάκι (Νέο Κλειστό 17:30)

Θρύλος Ιωαννίνων-ΑΓΣΙ (U 20) (ΕΑΝΚΙ 20:00)

Κυριακή 10 Νοεμβρίου

Δόξα Άρτας-Ιόνιος (Νέο Τ9 Άρτας 14:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου