Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Νίκος Ντούγιας: "Πολλαπλά τα οφέλη με το Κλειστό του Ελληνικού"


Η ανακοίνωση της είδησης ότι πρόθεση του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη είναι να μεταφέρει το Κλειστό του Ελληνικού στην πόλη των Ιωαννίνων έχει σκορπίσει ενθουσιασμό στους φίλους του μπάσκετ αλλά και στις ομάδες της πόλης, οι οποίες τάσσονται με επίσημες τοποθετήσεις υπέρ της συγκεκριμένης κίνησης.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο πρόεδρος του Θρύλου Ιωαννίνων και ιδρυτής της Ntougias Basketball Academy Νίκος Ντούγιας, χαιρετίζει μέσω ανακοίνωσης την απόφαση του Περιφερειάρχη στηρίζοντας απόλυτα τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ως πρόεδρος του Θρύλου Ιωαννίνων αλλά και ιδρυτής της Ntougias Basketball Academy θα ήθελα μέσω αυτής της ανακοίνωσης να χαιρετίσω την απόφαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη να μεταφέρει το Κλειστό Γυμναστήριο του Ελληνικού στην πόλη μας. 

Μία τέτοια κίνηση αποδεικνύει το όραμα του Περιφερειάρχη για τον αθλητισμό των Ιωαννίνων και τα οφέλη θα είναι πολύπλευρα. Ήρθε η ώρα η πόλη των Ιωαννίνων, που για πολλά χρόνια είχε αδικηθεί, να αποκτήσει ένα μεγάλο γήπεδο μπάσκετ στο οποίο θα μπορούν να φιλοξενηθούν σπουδαίοι αγώνες και μεγάλες διοργανώσεις. 

Τα παιδιά μας θα έχουν την ευκαιρία να προπονούνται κάτω από ιδανικές συνθήκες αφού θα τους προσφέρονται τα κατάλληλα εφόδια, ώστε να εξελιχθούν με τον καλύτερο τρόπο και οι ομάδες της πόλης θα έχουν τη δυνατότητα να αναπτυχθούν ακόμα περισσότερο. 

Η στήριξή στη συγκεκριμένη απόφαση είναι δεδομένη και ανυπομονούμε να δούμε το έργο να ολοκληρώνεται".



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου