Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

"Ξενιτεμένοι" Γιαννιώτες: Με Άλκη Παππά οι κορυφαίες εμφανίσεις του Σαββατοκύριακου


Με τον Άλκη Παππά να πραγματοποιεί την καλύτερη ατομική εμφάνιση από τους "ξενιτεμένους" Γιαννιώτες, οδηγώντας τον Πανερυθραϊκό στη νίκη, ολοκληρώθηκε ένα ακόμα Σαββατοκύριακο αγωνιστικής δράσης.

Λευτέρης Μαντζούκας (Προμηθέας Πατρών, Basket League)

Ο 16χρονος αθλητής δεν αγωνίστηκε στον προημιτελικό του Προμηθέα Πατρών απέναντι στον Παναθηναϊκό, όμως η ομάδα του πήρε μια μεγαλειώδη πρόκριση με 81-79 επί των "πρασίνων" και έκλεισε θέση στους "4"

Άλκης Παππάς (Πανερυθραϊκός, 1ος όμιλος Β΄ Εθνική)

Την 3η νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα πέτυχε ο Πανερυθραϊκός, απέναντι στον Κ.Α.Ο. Μελισσίων με 76-73. 14 πόντους σημείωσε Γιαννιώτης guard, οδηγώντας την ομάδα του στο θετικό αποτέλεσμα.

Δημήτρης Γεωργίου (Μαχητές Πειραματικό Πεύκων, 2ος όμιλος Β΄ Εθνική)

Οι Μαχητές Πειραματικού Πεύκων πήραν μια τεράστιας σημασίας νίκη στην έδρα της Χ.Α.Ν.Θ. με 75-72, με τον Δημήτρη Γεωργίου να συμμετέχει στο παιχνίδι.

Γιάννης Αναγνωστάκης (Κ.Α.Ο. Κορίνθου, 1ος όμιλος Γ΄ Εθνική)

Μετά από τις εξαιρετικές ατομικές επιδόσεις που είχε γράψει στις περασμένες αγωνιστικές, ο Γιάννης Αναγνωστάκης κινήθηκε σε πιο ρηχά νερά αυτή την Κυριακή. Είχε 2 πόντους, όμως ο Κ.Α.Ο.Κ. πήρε μία ακόμα νίκη τη φετινή σεζόν, απέναντι στον Ακρατά με 77-65 και παραμένει στο ρετιρέ του βαθμολογικού πίνακα.

Βασίλης Μπέλλος (Μ.Ε.Ν.Τ., 4ος όμιλος Γ΄ Εθνική)

Την πρώτη της ήττα στο φετινό πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής υπέστη η M.E.N.T. με 70-62 από την Ασπίδα Ξάνθης, με τον Βασίλη Μπέλλο να σημειώνει 6 πόντους με 2 εύστοχα τρίποντα.

Πολυχρόνης Τσίγκας (Απόλλων Καλαμαριάς, 4ος όμιλος Γ΄ Εθνική)

Ο Απόλλων Καλαμαριάς δεν κατάφερε να σπάσει το ρόδι ούτε την 5η αγωνιστική, γνωρίζοντας την ήττα με 64-57 από τον Λεύκιππο Ξάνθης. Ο Τσίγκας είχε 3 πόντους για λογαριασμό των Θεσσαλονικέων.

Πηγή Φωτογραφίας: Πανερυθραϊκός B.C. (Facebook)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου