Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2019

Ο έλεγχος των "ξενιτεμένων" Γιαννιωτών


Άλλο ένα σαββατοκύριακο γεμάτο αγωνιστική δράση ανήκει στο παρελθόν, με τους Γιαννιώτες που αγωνίζονται μακριά από την πόλη μας να είναι πολλοί και να συμμετέχουν από την Basket League, μέχρι και τη Γ΄ Εθνική.

Λευτέρης Μαντζούκας

Ο 16χρονος αθλητής του Προμηθέα Πατρών συνεχίζει σταθερά να κερδίζει την εμπιστοσύνη του Μάκη Γιατρά, παίζοντας συνεχώς στους αγώνες του πρωταθλήματος. Στη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Κολοσσό Ρόδου με 81-80 αγωνίστηκε για περίπου 11 λεπτά, έχοντας 4 πόντους (1/1 δίποντο, 2/2 βολές, 0/1 τρίποντο).

Άλκης Παππάς

Ο Γιαννιώτης guard είναι σταθερά στους πρωταγωνιστές του Πανερυθραϊκού, αποτελώντας έναν από τους ηγέτες της ομάδας. Την περασμένη Κυριακή βοήθησε την ομάδα του Χουχουλή να φτάσει στην πρώτη της νίκη, επί του Παπάγου, με 82-65, με τον ίδιο να έχει 9 πόντους με ένα εύστοχο τρίποντο.

Δημήτρης Γεωργίου

Ο 19χρονος guard έχει αλλάξει ομάδα τη φετινή σεζόν και αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων. Για την 3η αγωνιστική του Βορείου ομίλου, οι Μαχητές υποδέχθηκαν τη Γέφυρα, την οποία κέρδισαν με 80-74, με τον Γεωργίου να έχει 4 πόντους με ένα εύστοχο τρίποντο.

Γιάννης Αναγνωστάκης

Ο Κ.Α.Ο.Κορίνθου γνώρισε την πρώτη του ήττα την περασμένη Κυριακή από τον Ν.Ε.Ο.Ληξουρίου με 56-52. Ο Αναγνωστάκης σημείωσε 3 πόντους με την ομάδα του να έχει ρεκόρ 1-1.

Βασίλης Μπέλλος

Ένας ακόμα Γιαννιώτης παίκτης που αγωνίζεται μακριά από την πόλη καταγωγής του είναι ο Βασίλης Μπέλλος. Ο Γιαννιώτης forward σημείωσε 4 πόντους με ένα εύστοχο τρίποντο στη νίκη της Μ.Ε.Ν.Τ. επί του Πανσερραϊκού με 69-66.

Πολυχρόνης Τσίγκας

Τη δεύτερη ήττα του σε ισάριθμους αγώνες γνώρισε ο Απόλλων Καλαμαριάς από τους Ίκαρους Σερρών με 81-62. Ο Τσίγκας σημείωσε 2 πόντους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου