Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ: Ξεκινάει η δράση αυτό το Σαββατοκύριακο


Ώρα τζάμπολ αυτό το Σαββατοκύριακο στο Πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, με τις δέκα ομάδες που συμμετέχουν στον Βόρειο όμιλο να ετοιμάζονται για τα πρώτα επίσημα παιχνίδια της χρονιάς.

Ένας αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο 19 Οκτωβρίου, αυτό ανάμεσα σε ΑΓΣΙ (U 20) και Σπάρτακο. Ο Σπάρτακος θέλει να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις του απέναντι στο νεανικό σύνολο του ΑΓΣΙ. Φυσικά το φαβορί είναι η ομάδα του Τάκη Παππά, που αναμένεται να είναι από τις πρωταγωνίστριες του φετινού πρωταθλήματος. Το παιχνίδι θα γίνει στο Νέο Κλειστό στις 20:00.

Η τρίτη γιαννιώτικη ομάδα του Βορείου ομίλου είναι ο Θρύλος Ιωαννίνων, ο οποίος είναι η μοναδική γιαννιώτικη ομάδα που θα έχει φέτος για έδρα της το ΕΑΝΚΙ. Την Κυριακή στις 14:30 θα υποδεχθεί τον Κερκυραϊκό με στόχο να ξεκινήσει ιδανικά τη σεζόν. 

Στο Νέο Τ9 της Άρτας ξεκινάει τις υποχρεώσεις του το πανίσχυρο Καναλάκι, που φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για κατάληψη της πρώτης θέσης του ομίλου. Αντίπαλός του ο Αίας Άρτας. Κρικώνης, Δάσκαλος, Πάνου, Κασκάνης και Ιωάννου ήρθαν να προστεθούν σε ένα ήδη ταλαντούχο σύνολο, καθιστώντας την ομάδα της Πρέβεζας αδιαφιλονίκητο φαβορί.  

Δυνατό παιχνίδι αναμένεται να διεξαχθεί στην Κέρκυρα, όπου ο ενισχυμένος Ιόνιος θα φιλοξενήσει τον Α.Γ.Ο.Φιλιππιάδας. Στον πάγκο του Ιονίου από το φετινό καλοκαίρι κάθεται ο πολύπειρος Παναγιώτης Κοντογιάννης, ενώ στο ρόστερ της ομάδας βρίσκονται παίκτες που πέρυσι αγωνιζόταν με τον Φαίακα Κέρκυρας στη Β΄ Εθνική. Χαρακτηριστικά οι Στάθης Περούλης, Στέφανος Νεδέλκος και Παναγιώτης Μαγκανάς συνθέτουν μία εξαιρετική τριάδα παικτών, πάνω στους οποίους ο coach Κοντογιάννης θα στηρίξει πολλά. Από την άλλη και ο Α.Γ.Ο.Φ. θα είναι και αυτός αλλαγμένος, με τον Αρίστιππο Χαντέλη να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία της ομάδας και να φέρνει μαζί του τους Σπύρο Μάλλιο και Γιάννη Ντούσκο.

Τέλος ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας θα υποδεχθεί την Δόξα Πύρρου την Κυριακή στις 16:00 στο ΔΑΚ Ηγουμενίτσας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής:

Σάββατο 19 Οκτωβρίου

ΑΓΣΙ (U 21)-Σπάρτακος (20:00 Νέο Κλειστό)

Κυριακή 20 Οκτωβρίου

Αίας Άρτας-Καναλάκι (14:00 Νέο Τ9 Άρτας)

Θρύλος Ιωαννίνων-Κερκυραϊκός (14:30 ΕΑΝΚΙ)

Ιόνιος-Α.Γ.Ο.Φ. (15:30 ΕΑΚ Κέρκυρας)

Πρωτέας Ηγουμενίτσας-Δόξα Πύρρου (16:00 ΔΑΚ Ηγουμενίτσας)   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου