Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

Άλκης Παππάς και Γιάννης Αναγνωστάκης ξεχώρισαν αυτό το Σαββατοκύριακο


Όπως έγινε την προηγούμενη εβδομάδα, έτσι και αυτή, αλλά και όλο το χρόνο, θα βλέπουμε τα πεπραγμένα των Γιαννιωτών παικτών που αγωνίζονται μακριά από την πόλη τους. Αυτή την εβδομάδα, οι παίκτες που αγωνίστηκαν ήταν περισσότεροι, καθώς ξεκίνησε και το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά.

Λευτέρης Μαντζούκας

Ο 16χρονος "άσσος" του Προμηθέα Πατρών αγωνίστηκε για κάτι παραπάνω από 19 λεπτά στην ήττα της ομάδας του από τον Παναθηναϊκό στο κλειστό του ΟΑΚΑ με 99-68. Ο Μαντζούκας είχε 2 πόντους και 3 ριμπάουντ

Άλκης Παππάς

Για δεύτερη συνεχόμενη Κυριακή, ο Παππάς ξεχώρισε με την εμφάνισή του στο παιχνίδι του Πανερυθραϊκού με την Πεντέλη. Μπορεί η ομάδα του να ηττήθηκε με 75-67, όμως ο ίδιος πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση με 20 πόντους.

Δημήτρης Γεωργίου

Μετά το εξαιρετικό παιχνίδι του απέναντι στην Καβάλα(13 πόντοι), ο Δημήτρης Γεωργίου δεν αγωνίστηκε πολύ στην εκτός έδρας ήττα των Μαχητών Πειραματικού Πεύκων από τον Έσπερο Λαμίας με 75-74. Έπαιξε 3 λεπτά χωρίς να σκοράρει.

Γιάννης Αναγνωστάκης

Ιδανικά ξεκίνησε την παρουσία του στον ΚΑΟ Κορίνθου ο Γιάννης Αναγνωστάκης, καθώς συνδύασε τη νίκη της ομάδας του με δική του πολύ καλή εμφάνιση. Ο 25χρονος guard σημείωσε 12 πόντους με δύο εύστοχα τρίποντα στην εκτός έδρας νίκη του ΚΑΟ Κορίνθου με 82-62 επί των Δρομέων Τρίπολης.

Πολυχρόνης Τσίγκας

Επίσημο ντεμπούτο και για τον Τσίγκα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που συμμετέχει στον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής. Ο Απόλλωνας έχασε εντός έδρας από τον Μακεδονικό με 62-45, με τον Τσίγκα να έχει χρόνο συμμετοχής στο συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Φωτογραφία: Πανερυθραϊκός B.C.(Facebook) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου