Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

ΠΑΣ Γιάννινα WBC: Επένδυση στο μέλλον με Χούλη


Την απόκτηση της ταλαντούχας Μαίρης Χούλη από τον Γ.Α.Σ. Ιαλυσού της Ρόδου ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC, προσθέτοντας στην ομάδα μία εξαιρετικά ελπιδοφόρα αθλήτρια.

Η 15χρονη Χούλη θεωρείται πολύ μεγάλο ταλέντο και μάλιστα την σεζόν που μας πέρασε ξεκινούσε στη βασική πεντάδα της ομάδας της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

H διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC κοιτώντας προς το μέλλον και θέλοντας να επενδύσει σε ταλαντούχες αθλήτριες στο χώρο της γυναικείας καλαθοσφαίρισης, ανακοινώνει την απόκτηση της 15χρονης Μαίρης Χούλη από τον Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ της Ρόδου, ενός σωματείου που πρωτοστατεί στα τμήματα υποδομών του Δωδεκανησιακού μπάσκετ, με πολύ καλή δουλειά στις ακαδημίες τις τελευταίες δεκαετίες. 

Η Χούλη ξεκίνησε το μπάσκετ σε ηλικία 10 ετών και τα δύο τελευταία χρόνια ήταν βασικό μέλος των γυναικείων ομάδων του Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ, ενώ την τελευταία χρονιά έχει θέση στην βασική πεντάδα της γυναικείας ομάδας! 

Αφού ευχαριστήσουμε την οικογένεια της αθλήτριας, αλλά ιδιαίτερα τον πρόεδρο του Γ.Α.Σ. ΙΑΛΥΣΟΣ, κύριο Μιχάλη Χατζηνικήτα για την παραχώρησή της στην ομάδα μας, καλωσορίζουμε την Μαίρη Χούλη στην μπασκετική οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα WBC! 

Φωτογραφία: ΠΑΣ Γιάννινα WBC (Facebook) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου