Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2019

Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα: Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός (pics)


Ο καθιερωμένος αγιασμός τελέστηκε την Παρασκευή το μεσημέρι πριν την προπόνηση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του ΒΙΚΟΥ ΠΑΣ Γιάννινα, παρουσία του προέδρου του ερασιτέχνη Γιώργου Οικονόμου. 

Μετά τον αγιασμό, ο κ. Οικονόμου ευχήθηκε στην διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες της ομάδας υγεία και κάθε επιτυχία στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. 

Εκ μέρους της διοικούσας επιτροπής του ανδρικού τμήματος μίλησε ο κ. Γιάννης Μάντζιος, ο οποίος αφού ευχαρίστησε την διοίκηση του ερασιτέχνη για την αγαστή και στενή συνεργασία, ευχήθηκε στην ομάδα υγεία πάνω απ’ όλα και συνέστησε χαμηλούς τόνους και σκληρή δουλειά τονίζοντας ότι η επιτυχία εξασφαλίζεται μέσω της συνέπειας και της συστηματικής προσπάθειας. 


Το παρών στην τελετή έδωσαν ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής του γυναικείου τμήματος μπάσκετ κ. Γιώργος Μάστακας, ευχόμενος κάθε επιτυχία στους στόχους της ομάδας, ο κ. Κώστας Αναστασίου, μέλος του ερασιτέχνη αλλά και της διοικούσας επιτροπής του ανδρικού τμήματος και ο κ. Τσίρμπας υπεύθυνος των ακαδημιών μπάσκετ της ομάδας. 

Μετά το τέλος του αγιασμού, διεξήχθη η προπόνηση παρουσία και του νέου αποκτήματος της ομάδας Αποστόλη Ναούμη, ενόψει της πρώτης επίσημης υποχρέωσης για το Κύπελλο Ελλάδος την ερχόμενη Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη εναντίον της ομάδας του Στρατωνίου. 


Το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου η ομάδα του ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα θα ταξιδέψει στην Μελίκη όπου θα λάβει μέρος σε τουρνουά που διοργανώνει η ομώνυμη ομάδα με την συμμετοχή και του Φίλιππου Βέροιας και των Ικάρων Τρικάλων. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου