Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Ntougias Basketball Academy


Εγγραφές 2019-2020

Η NTOYGIAS BASKETBALL ACADEMY έφθασε τα 10 χρόνια από την ίδρυση της διαθέτοντας ένα σύγχρονο πρόγραμμα για όλες τις ηλικίες αγοριών και κοριτσιών. Όλα αυτά τα χρόνια θέσαμε ως προτεραιότητα να διαμορφώσουμε χαρακτήρες και προσωπικότητες σε όλα τα επίπεδα να διδάσκουμε ήθος στα παιδιά με το παράδειγμα μας. Μέσα σε αυτά τα χρόνια η εμπειρία, η αγάπη μας για το άθλημα του μπάσκετ και για τα παιδιά σας καθώς και ο επαγγελματισμός, μας έκαναν να ξεχωρίσουμε και να γίνουμε μία από τις πρώτες επιλογές σας στο άθλημα του Μπάσκετ. Στην διάρκεια όλων αυτών το χρόνων κορυφαίοι Αμερικανοί προπονητές επισκέφτηκαν και μετέδωσαν γνώση και εμπειρίες στα παιδιά της ακαδημίας μας καθώς και τεχνογνωσία στους προπονητές μας ( Χάιμε Μπάνες Γκάριντο – Υπεύθυνος υποδομών Βαλένθια, Άνταμ Μπραντς – Υπεύθυνος υποδομών Ιντιάνα Πέισερς ΝΒΑ, Ράιαν Γκούντσον – skill trainer του MVP και πρωταθλητή του ΝΒΑ Στέφεν Κάρυ, Τζόναθαν Ριντ – συνεργάτης των Οκλαχόμα Θάντερ και ιδρυτής του ομίλου Onpointhoops ο Τζον Χάρις NBA skill trainer και τέλος ο John Lattimore NBA skill trainer.
Ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη που μας δείξατε όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίζουμε ακόμα πιο υπεύθυνα να προσφέρουμε το καλύτερο στα παιδιά σας.
NTOYGIAS BASKETBALL!!! (Photo by Ioannis Koletsis)

Για εγγραφές καθημερινά 18.00 - 20.00 στα γραφεία μας καστρισοιας 26 ( Απέναντι από το γυμναστήριο της Ζωσιμαίας) και στο τηλέφωνο 6942560114

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου