Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019

Εργασιακό Πρωτάθλημα "Ευγενία Μουτσίκα": Νιτσιάκος-Εστίαση Β΄ για την κούπα


Οι δύο ομάδες που τερμάτισαν στην 1η και 2η θέση αντίστοιχα στην κανονική περίοδο του Εργασιακού Πρωταθλήματος "Ευγενία Μουτσίκα" θα διεκδικήσουν σήμερα στο Νέο Κλειστό τον τίτλο του πρωταθλητή.

Στον πρώτο χρονικά ημιτελικό, που διεξήχθη την Πέμπτη το βράδυ στο κλειστό του Πανεπιστημίου, η Εστίαση Β΄ επικράτησε της Δωδώνης με 75-65 και έκλεισε θέση για τον τελικό. Στο δεύτερο ημιτελικό ο Νιτσιάκος κατέβαλε την αντίσταση των Νομικών Επαγγελμάτων με 87-83 και έγινε η ο δεύτερος φιναλίστ. Σήμερα στις 19:30 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός ανάμεσα σε Δωδώνη και Νομικά Επαγγέλματα, ενώ στις 21:30 είναι προγραμματισμένος ο μεγάλος τελικός, με Νιτσιάκο και Εστίαση Β΄ να διασταυρώνουν τα ξίφη τους. Αν ο Νιτσιάκος κατακτήσει το τρόπαιο, θα το κάνει για δεύτερη φορά στην ιστορία του. Από την άλλη σε περίπτωση επικράτησης της Εστίασης, θα είναι ο πρώτος τίτλος της ομάδας.

Ανάμεσα στους δύο τελικούς και συγκεκριμένα στις 21:00 θα πραγματοποιηθούν και οι βραβεύσεις. Οι 4 ομάδες που ανέβηκαν από την Α2 στην Α1, δηλαδή Εστίαση Α΄, Mechanics, Army και Οικονομολόγοι θα λάβουν ειδικές πλακέτες, ενώ το ίδιο θα γίνει και για τους αθλητές Αποστόλη Θεοχάρους, Ιωάννη Σιόντη και Δημήτρη Τσιούμπο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Μικρός Τελικός

Δωδώνη-Νομικά Επαγγέλματα 19:30 (Νέο Κλειστό)

Απονομές 21:00

Μεγάλος Τελικός

Νιτσιάκος-Εστίαση Β΄ 21:30 (Νέο Κλειστό) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου