Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

Κύπελλο Ελλάδας: Για το "διπλό" πρόκρισης ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα



Το πρώτο του επίσημο παιχνίδι για τη νέα σεζόν δίνει σήμερα στο ΔΑΚ Ευκαρπίας ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα, αντιμετωπίζοντας το Στρατώνι, για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πρόκειται για μία ομάδα την οποία ο ΠΑΣ θα βρει μπροστά του και στο πρωτάθλημα, καθώς συμμετέχει στο Βόρειο όμιλο. Με τη φετινή της συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής θα φτάσει τις 10 συνεχόμενες, κάτι αν μη τι άλλο που είναι εντυπωσιακό, ενώ συνολικά μετράει 17 παρουσίες στις Εθνικές κατηγορίες. Πέρυσι τερμάτισε στη 12η θέση του πρωταθλήματος με ρεκόρ 13 νίκες και 17 ήττες. 

Ο 39χρονος Γιάννης Δασκαλόπουλος παρέμεινε για 11η χρονιά στην ομάδα και αποτελεί τη σημαία της. Πέρυσι στη Β΄ Εθνική σε 29 συμμετοχές είχε 14,2 πόντους. Στο Στρατώνι αγωνίζεται τη φετινή σεζόν ένας γνώριμος στο γιαννιώτικο κοινό από το περσινό του πέρασμα στον ΑΓΣΙ, ο Μάκης Θυμνιός. 

Για τον ΠΑΣ Γιάννινα αναμένεται να κάνουν επίσημο ντεμπούτο οι νεοαποκτηθέντες Γιώργος Μαυρογιάννης, Σωτήρης Ντόβας, Αποστόλης Ναούμης, Γιώργος Μανάκας, Κώστας Νίκας και Αποστόλης Κωστούλας.

Το τζάμπολ της αναμέτρησης είναι προγραμματισμένο σήμερα στις 16:00. Αν ο ΠΑΣ επικρατήσει, τότε την ερχόμενη Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου, θα υποδεχθεί στο Νέο Κλειστό την Ελυεθερούπολη.

Φωτογραφία: Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα (Facebook) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου