Πέμπτη 29 Αυγούστου 2019

Θρύλος Ιωαννίνων: Πλάνο τριετίας για την ανάδειξη νεαρών αθλητών


Ικανοποιημένος από όσα βλέπει στις πρώτες προπονήσεις του Θρύλου Ιωαννίνων δηλώνει ο νέος κόουτς της ομάδας Δημοσθένης Ντάσιος.
Ο νέος προπονητής του Θρύλου υπογράμμισε το γεγονός ότι η ομάδα έχει θέσει ένα πλάνο τριετίας με σκοπό την ανάδειξη και εξέλιξη των νεαρών αθλητών, ενώ εξήρε τη νοοτροπία των πιο έμπειρων αθλητών που κάνουν τα πάντα για να βοηθήσουν τους νεαρούς στις προπονήσεις.


Οι δηλώσεις του κόουτς Ντάσιου:

" Όλα τα παιδιά έχουν δείξει μεγάλη διάθεση από την πρώτη ημέρα της προετοιμασίας. Χαίρομαι ειδικά που όλοι οι πιο έμπειροι αθλητές έχουν αγκαλιάσει τους πιτσιρικάδες παίρνοντας κατά κάποιο τρόπο τον ρόλο του μέντορα και αυτό είναι πολύ σημαντικό για το πρότζεκτ που έχουμε φέτος. 

Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε ένα ιδανικό σύνολο με έμπειρους και αρκετούς νεαρούς αθλητές που να παίζουμε ελκυστικό και όμορφο μπάσκετ βοηθώντας παράλληλα τους πιτσιρικάδες να εξελιχθούν.

Έχουμε θέσει ένα πλάνο τριετίας μετατρέποντας το ανδρικό μας τμήμα σε φυτώριο για την ανάδειξη όσο το δυνατό περισσότερων αθλητών από την ακαδημία μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι μέρος αυτού του πρότζεκτ. Είναι γνωστό ότι το πρόγραμμα μας είναι δομημένο έτσι ώστε σύντομα να ακολουθήσουν και άλλοι την εξέλιξη του Λευτέρη Μαντζούκα, ενός παιδιού που είναι πρότυπο για πολλά Γιαννιωτόπουλα και προέρχεται από την ακαδημία μας.

Εύχομαι υγεία σε όλα τα παιδιά και να κάνουμε μικρά και σταθερά βήματα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου