Τετάρτη 21 Αυγούστου 2019

Ξεκίνησε η προετοιμασία στον Βίκο ΠΑΣ Γιάννινα


Την πρώτη της προπόνηση πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η ομάδα του ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ Γιάννινα στο Νέο Κλειστό, ξεκινώντας και επίσημα την προετοιμασία της ενόψει της νέας σεζόν στην Β’ Εθνική.

Τους παίκτες καλωσόρισε ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Γιάννης Μάντζιος ευχόμενος υγεία και επιτυχίες, ενώ στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο κόουτς Θωμάς Κωστόπουλος, ο οποίος αφού καλωσόρισε τους παίκτες του ζήτησε πειθαρχία, δουλειά και χαμηλούς τόνους ενώ σύστησε και στους παίκτες του το νέο βοηθό προπονητή Έντι Αρβανιτάκη.

Στην πρώτη προπόνηση συμμετείχαν οι «παλιοί»: Θοδωρής Τσίρμπας-Αναγνώστου, Νίκος Γιωτάκης, Γιάννης Καραγκιολίδης, Δημήτρης Μάντζιος, Βασίλης Πάτρας και οι φετινές προσθήκες: Σωτήρης Ντόβας, Απόστολος Κωστούλας, Χρήστος Καννής, Κώστας Νίκας, Γιώργος Μανάκας και Βασίλης Χατζής. Η τελευταία μεταγραφική προσθήκη Γιώργος Μαυρογιάννης έχει ολιγοήμερη άδεια, όπως επίσης και οι Παναγιώτης Μάντζιος και Σάκης Πρέντζας.

Μεγάλη η ζήτηση για τα διαρκείας

Στο μεταξύ με γοργούς ρυθμούς εξαντλούνται τα εισιτήρια διαρκείας με τον κόσμο να δείχνει εμπράκτως την στήριξή του στην προσπάθεια της ομάδας στην Β’ Εθνική.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευθούν τα εναπομείναντα διαρκείας στα ζαχαροπλαστεία «ΜΑΝΤΖΙΟΣ» καθώς και στα τηλέφωνα 6972834626 και 6944889689.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου