Τετάρτη 31 Ιουλίου 2019

Στο Red Star Basketball Camp UK ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC


Την ευκαιρία συμμετοχής στο Red Star Basketball Camp, που διεξάγεται στο Leeds της Αγγλίας έχουν ο τέσσερις νεαρές αθλήτριες του ΠΑΣ Γιάννινα, μαζί με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Σιαμέτη.
Ο ΠΑΣ Γιάννινα όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, έχει αναπτύξει σπουδαία συνεργασία με το City of Leeds Basketball Foundation. Έτσι, οι νεαρές Αγγελίνα Χρηστάκη, Ελένη Παππά, Νεφέλη Τσίπη και Ρέα Γκλίναβου, μαζί με τον κόουτς Σιαμέτη, από τις 28 Ιουλίου μέχρι και τις 2 Αυγούστου, θα βρίσκονται στο Leeds αποκτώντας σπουδαίες εμπειρίες και παραστάσεις.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αυτό το καλοκαίρι ΖΑΓΟΡΙ και ΠΑΣ Γιάννινα WBC παίζουν μπάσκετ μαζί και συνεχίζουν τις δράσεις με γνώμονα την επιδίωξη των ανθρώπων της ομάδας, που δεν είναι άλλη από την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη εξέλιξη των αθλητριών της ομάδος. Στο πλαίσιο λοιπόν αυτό και με την ευγενική χορηγία από το Ζαγόρι Φυσικό Μεταλλικό Νερό, μεγάλο αρωγό σε αυτή μας την προσπάθεια, τέσσερις αθλήτριες την ομάδας του ΠΑΣ Γιάννινα WBC U17, η Αγγελίνα Χρηστάκη, η Ελένη Παππά, η Νεφέλη Τσίπη, η Ρέα Γκλίναβου, αλλά και ο προπονητής της ομάδος Γιώργος Σιαμέτης παίρνουν μέρος στο Red Star Basketball Camp UK, που διεξάγεται στο Leeds της Αγγλίας (28 Ιουλίου - 2 Αυγούστου) σε συνεργασία και με το City of Leeds Basketball Foundation.

Οι εμπειρίες των μικρών μας αθλητριών είναι πολύ σημαντικές, ενώ ο προπονητής της ομάδας μας έχει τη δυνατότητα να συνεργαστεί με σπουδαίους Σέρβους προπονητές του Ερυθρού Αστέρα, όπως ο Milan Mandarić και ο Zeljko Vasiljevic.

Κι όπως λέει και το σλόγκαν του μεγάλου χορηγού της ομάδας μας, "Το αύριο μοιάζει με νερό, δεν έχει σχήμα, εσύ του το δίνεις"! 

Φωτογραφία: ΠΑΣ Γιάννινα WBC (Facebook)  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου