Σάββατο 27 Ιουλίου 2019

Δυνατή κίνηση με Κρανή ο Θρύλος Ιωαννίνων


Ο Κώστας Κρανής αποτελεί την πρώτη κίνηση του Θρύλου Ιωαννίνων στο μεταγραφικό παζάρι.
Ο Θεσσαλονικιός guard αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τη νέα του ομάδα στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ. Πέρυσι φορούσε τη φανέλα του Πρωτέα Ηγουμενίτσας, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί για τρεις σεζόν στο IBC. Ο Κρανής προέρχεται από τις ακαδημίες του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Καλοσωρίζουμε τον Κώστα Κρανή στην οικογένεια του Θρύλου Ιωαννίνων. B.C. Ο Κώστας είναι μια πολύ σημαντική προσθήκη για την ανδρική μας ομάδα καθώς πέρα από την νεαρή του ηλικία ( γεννημένος το 1997) φέρνει μαζί του εμπειρία και ποιότητα έχοντας πρωταγωνιστικό ρόλο σε κάθε ομάδα που αγωνίστηκε στο παρελθόν. Ξεκίνησε το μπάσκετ από τις υποδομές του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και στην συνέχεια μετακόμισε στην πόλη μας καθώς ήταν από τα βασικά γρανάζια του IBC για 3 Χρόνια πριν μετακινηθεί πέρυσι στον Πρωτέα Ηγουμενίτσας πραγματοποιώντας εξαιρετική χρονιά βοηθώντας την ομάδα του να καταλήξει στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος της Α' Εσκαβδε.

Ο Κώστας ταιριάζει απόλυτα στο φετινό μοντέλο που θέλουμε να προωθήσουμε φέτος με τους νεαρούς αθλητές της ακαδημίας μας και θα τους βοηθήσει τα μέγιστα με την εμπειρία και το αγωνιστικό του ήθος στην εξέλιξη τους. 

Κώστα καλώς ήρθες στην οικογένεια μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου