Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Στην Α1 με κάθε επισημότητα ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC!



Ιστορική μέρα για το γιαννιώτικο μπάσκετ η σημερινή καθώς όπως ανακοινώθηκε η γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία.
Η ΕΟΚ έδωσε στη δημοσιότητα τις ομάδες που θα λάβουν μέρος στο νέο πρωτάθλημα της Α1 για τη σεζόν 2019-2020 και μέσα σε αυτές συμπεριλαμβάνεται και ο ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος πήρε ουσιαστικά τη θέση του Παναθλητικού Συκεών, που αδυνατούσε να δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα. Οι ομάδες έχουν περιθώριο μέχρι τις 15 Ιουλίου για να δηλώσουν συμμετοχή. 

Η είδηση επιβεβαιώθηκε και επίσημα από την ομάδα, ενώ όπως ανακοινώθηκε και στην επίσημη σελίδα του ΠΑΣ στο Facebook, αύριο στις 13:00 στην κεντρική αίθουσα στα Λιθαρίτσια θα παραχωρηθεί συνέντευξη τύπου για να δοθούν όλες οι λεπτομέρειες και να απαντηθούν τα ερωτήματα.

Αναλυτικά οι 12 ομάδες που θα λάβουν μέρος στο πρωτάθλημα της Α1:

Ολυμπιακός

ΠΑΟΚ

Δάφνη Αγίου Δημητρίου

Νίκη Λευκάδας

Εσπερίδες Καλλιθέας

Ελευθερία Μοσχάτου

Καλύβια

Πανιώνιος

Σπόρτινγκ

Παναθηναϊκός

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Κρόνος Αγίου Δημητρίου

Η επίσημη τοποθέτηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC:

Είμαστε στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η ομάδα μας, ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC, θα παίζει στην αγωνιστική περίοδο 2019-2020 στην Α1 εθνική κατηγορία του γυναικείου μπάσκετ.

Είναι μια εξέλιξη που ήρθε μεν μετά τις εξελίξεις και τις αποχωρήσεις, αλλά ήρθε εντελώς δικαιωματικά, επιστεγάζοντας μια πολύ μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε και είναι σε πλήρη εξέλιξη, στον ΠΑΣ Γιάννινα WBC. Η αγωνιστική μας πορεία στο πρωτάθλημα που τελείωσε πριν από λίγο καιρό δείχνει περίτρανα ότι η ομάδα είναι άξια να παίξει στα «σαλόνια» του γυναικείου μπάσκετ και ο σχεδιασμός μας, έτσι και αλλιώς οδηγούσε εκεί.

Τώρα, πρέπει να γίνουν περισσότερα πράγματα, με μεγαλύτερη μέθοδο και σε μικρότερο χρονικό διάστημα. Ποτέ όμως δεν είπαμε όχι στις μεγάλες προκλήσεις.

Περισσότερες λεπτομέρειες θα δοθούν στη συνέντευξη Τύπου που διοργανώνουμε, την Παρασκευή 5 Ιουλίου 2019 στις 13.00, στα Λιθαρίτσια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου