Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Πρώτη μεταγραφή η Θάλεια Κανέλλου στον ΠΑΣ Γιάννινα WBC
Την πρώτη του μεταγραφική κίνηση πραγματοποίησε ο ΠΑΣ Γιάννινα, φέρνοντας στην ομάδα τη Θάλεια Κανέλλου που πέρυσι αγωνιζόταν στον ΚΑΟ Μελισσίων στον Νότιο Όμιλο της Α2 Γυναικών.

Η 28χρονη αθλήτρια αγωνίζεται στις θέσεις 4-5 και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα του Γιώργου Σιαμέτη στη frontline. Πέρυσι ήταν βασικό γρανάζι του ΚΑΟ Μελισσίων βοηθώντας την ομάδα της να κατακτήσει την 3η θέση στο Νότιο Όμιλο της Α2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα WBC με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση της 28χρονης αθλήτριας Θάλειας Κανέλλου, η οποία την περασμένη χρονιά ήταν βασικό στέλεχος στην ομάδα των ΚΑΟ Μελισσίων. Η Κανέλλου αγωνίζεται στις θέσεις 4-5 και την περασμένη χρονιά είχε συμμετοχή 18 λεπτά/παιχνίδι και 7 πόντους μ.ο. βοηθώντας την ομάδα της να κατακτήσει την 3η θέση του 1ου ομίλου της Α2 Εθνικής.
Η ίδια έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: "Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτή τη νέα συνεργασία. Από την πρώτη επαφή που είχα με την ομάδα και τους ανθρώπους της, κατάλαβα πόσο αφοσιωμένοι είναι σ' αυτό που κάνουν, πόσο το αγαπάνε και πόσο δουλεύουν. Αυτό φάνηκε άλλωστε και από την πορεία που είχε πέρσι η ομάδα. Χαίρομαι που θα γίνω και εγώ κομμάτι της σκληρής δουλειάς που κάνουν ήδη η διοίκηση, οι προπονητές και οι παίχτριες. Είμαι πολύ χαρούμενη που μπαίνω στην οικογένεια του ΠΑΣ Γιάννινα, ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους και ανυπομονώ για την συνέχεια!”

Φωτογραφία: ΠΑΣ Γιάννινα WBC (Facebook)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου