Παρασκευή 28 Ιουνίου 2019

Η περηφάνια της Ntougias Basketball Academy για τον Λευτέρη Μαντζούκα



Ο Λευτέρης Μαντζούκας πιστοποίησε για μία ακόμα φορά το μοναδικό του ταλέντο στην τελική φάση του Πρωταθλήματος Παίδων που διεξήχθη στο Μέτσοβο και η Ntougias Basketball Academy στην οποία πραγματοποίησε τα πρώτα του βήματα στο χώρο του μπάσκετ δεν μπορεί παρά να νιώθει περηφάνια για τον Γιαννιώτη αθλητή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ακαδημίας:

Μια ακόμη σημαντική διάκριση πέτυχε ο Λευτέρης Ματζούκας ( Αθλητής που ξεκίνησε από την ακαδημία μας) καθώς αναδείχτηκε πρωταθλητής στο πρωτάθλημα under 16 που διεξήχθη στο Μέτσοβο καθώς επίσης και MVP.


Ο Λευτέρης έχει αποδείξει με το ήθος και την εργατικότητα του ότι μπορεί να φθάσει  πολύ ψηλά καθώς ήδη στην ηλικία των 16 ετών έχει διακρίσεις που κάνεις άλλος Έλληνας αθλητής δεν είχε καταφέρει στο παρελθόν στην ηλικία του.

Εμείς σαν ακαδημία που ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα στο Μπάσκετ στεκόμαστε δίπλα του και του ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη.


Η ακαδημία αποδεικνύει με το πρόγραμμα της ότι δίνει την δυνατότητα σε ταλαντούχους αθλητές να εξελιχτούν σε κορυφαία ταλέντα του Ελληνικού Μπάσκετ καθώς ευελπιστεί πως σύντομα και άλλοι αθλητές  της NTOYGIAS BASKETBALL  θα ακολουθήσουν το παράδειγμα του Λευτέρη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου