Τετάρτη 12 Ιουνίου 2019

Ανακοίνωσε ανανεώσεις και αποδεσμεύσεις το IBC


Το IBC ετοιμάζεται για την παρθενική του παρουσία στη Γ΄ Εθνική, σε μία χρονιά που αναμφίβολα θα είναι αρκετά απαιτητική και γι΄αυτό το λόγο έχει αρχίσει ήδη το μεταγραφικό του σχεδιασμό.

Όπως ανακοίνωσε σήμερα η διοίκηση της ομάδας, ανανέωσε τη συνεργασία της με τους περισσότερους παίκτες από την περσινή πετυχημένη χρονιά. Οι δύο από τις τρεις ηχηρές μεταγραφές που πραγματοποίησε την περσινή χρονιά, Μπάλλας και Τσιτσώνης, παραμένον κανονικά στην ομάδα, όχι όμως και ο Τσατάλας, ο οποίος δεν ανανέωσε με αποτέλεσμα να συνεχίσει αλλού την καριέρα του. Εκτός από τον Τσατάλα, δύο από τους πλέον παλιούς παίκτες του IBC, ο αρχηγός Κώστας Κρικώνης και ο Αποστόλης Δάσκαλος, δε θα πορευτούν τη νέα σεζόν σε κοινή πορεία με τους Γιαννιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ομάδα μας προχωρώντας στον σχεδιασμό της απαιτητικής επερχόμενης σεζόν στη Γ´ Εθνική, θα ήθελε να ανακοινώσει ότι:

Ανανέωσαν τη συνεργασία τους με το σωματείο μας οι παρακάτω αθλητές:

Αλέξανδρος Ματσάγγας

Χρήστος Μπάλλας

Θοδωρής Τσιρώνης

Δημήτρης Βάσης

Ντίνος Τσιτσώνης

Άκης Καραμπίνης

Γιώργος Σφουγγάρης

Άρης Πατραμάνης

Ανδρέας Κουλουμπής

Αποδεσμεύονται από το σωματείο μας οι παρακάτω αθλητές:

Κώστας Κρικώνης

Αποστόλης Δάσκαλος


Πάνος Τσατάλας

Αφού ευχαριστήσουμε θερμά τον αρχηγό Κώστα Κρικώνη για την τεράστια συμβολή του στην εξελεγκτική πορεία του IBC, τον Αποστόλη Δάσκαλο που έγινε μέλος της οικογένειας μας από την πρώτη στιγμή και τον Πάνο Τσατάλα για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που έπαιξε στη φετινή άνοδο, θα θέλαμε να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο μπασκετικό τους ταξίδι και να δεσμευτούμε ότι η πόρτα του IBC θα παραμένει ανοιχτή για να ξανάρθουν κοντά μας από οποιοδήποτε πόστο.

Το επόμενο διάστημα θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις για επικείμενες μεταγραφές.

Εκ της Διοικήσεως

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου