Σάββατο 22 Ιουνίου 2019

Επέστρεψε στον Πανερυθραϊκό ο Άλκης Παππάς


Με τη φανέλα του Πανερυθραϊκού θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Γιαννιώτης guard Άλκης Παππάς, επιστρέφοντας στην ομάδα μετά από 11 χρόνια, όταν φόρεσε για πρώτη φορά την "ερυθρόλευκη" φανέλα.
Ο 31χρονος guard προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν, όπου αγωνιζόταν για λογαριασμό του Δούκα στον Νότιο Όμιλο της Β΄ Εθνικής, σημειώνοντας κατά Μ.Ο. 17,4 πόντους και μοιράζοντας παράλληλα και 4,5 ασίστ, βοηθώντας την ομάδα του να τερματίσει στην 5η θέση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννιώτη καλαθοσφαιριστή στην επίσημη σελίδα της ομάδας:

«Είναι μεγάλη υπόθεση για μένα και αισθάνομαι τεράστια χαρά που επιστρέφω στην Οικογένεια του Πανερυθραϊκού, έπειτα από 11 χρόνια, σε μία ομάδα με την οποία έζησα φανταστικές στιγμές, έκανα φίλους και στο τέλος πανηγυρίσαμε και την πρώτη ιστορική άνοδο της ομάδας στην Α2, που ταυτόχρονα ήταν και η πρώτη δική μου άνοδος, όντας μόλις 20 χρονών! Συν τοις άλλοις, είναι ευτυχές το γεγονός ότι η επιστροφή μου στην ομάδα συνδυάζεται και με τη μεγάλη νέα σελίδα του Συλλόγου, με τον κ. Δημήτρη Τσικόπουλο ως επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής, σε αυτή τη νέα εποχή του Πανερυθραϊκού! Θα έλεγα ότι η απόφασή μου για να επιστρέψω δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολη, αφού από τις πρώτες κιόλας συναντήσεις μου με τον κόουτς Χουχουλή (ο οποίος ήταν ο πρώτος προπονητής που μου έδωσε ρόλο πρωταγωνιστή στα 20 μου!) και τους διοικούντες, μου ανέλυσαν τρόπο λειτουργίας του κλαμπ και το πλάνο των επόμενων ετών, το οποίο είναι σύγχρονο, φιλόδοξο, πρωτοποριακό σε όλα τα επίπεδα και αν μη τι άλλο αποτελεί πρόκληση να είμαι κομμάτι αυτού!
Εύχομαι να έχουμε μία χρονιά με Υγεία πάνω απ' όλα, καλώς σας βρήκα ξανά και με υπομονή πάμε να δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας!».

Φωτογραφία: Πανερυθραϊκός BC (Facebook)

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου