Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Το NBA Ntougias Basketball Camp ταξιδεύει και στην Αριδαία!



Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου, το NBA Ntougias Basketball Camp θα βρεθεί στην Αριδαία, όπου μαζί με την Ακαδημία Μπάσκετ F.O. Aridaias θα δώσουν τη δυνατότητα στα νεαρά παιδιά να πραγματοποιήσουν δυνατές προπονήσεις με στόχο τη βελτίωσή τους και να αποκτήσουν μία μοναδική εμπειρία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Το NBA NTOUGIAS BASKETBALL CAMP  θα ανοίξει τις πύλες του για μια ακόμη φορά και εκτός Ιωαννίνων. Ο προορισμός φέτος θα είναι η όμορφη Αριδαία και θα συνδιοργανωθεί με την ακαδημία Μπάσκετ της F.O. Aridaias.
Το NTOUGIAS BASKETBALL CAMP αργά και σταθερά  αποκτάει μεγάλη δυναμική καθώς με τους υψηλούς  προσκεκλημένους (Αμερικανούς Skill’s Trainers)  καθιερώνεται στην συνείδηση των αθλητών ως ένα από τα Elite
Camp της Ελλάδος. Το Camp διοργανώνεται στην πόλη μας από την NTOUGIAS BASKETBALL ACADEMY τα τελευταία 5 χρόνια το οποίο επιμελείται ο coach Νίκος Ντούγιας (πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής) με παρουσία σε πρωταθλήματα υψηλού επιπέδου (κολεγιακό πρωτάθλημα NCAA των ΗΠΑ και πρωταθλήματα Ρωσίας, Τουρκίας, Γερμανίας, Ισπανίας και Ιρλανδίας), προσφέροντας ένα προπονητικό πρόγραμμα υψηλών προδιαγραφών.
Ευχαριστούμε την ακαδημία F.O. Aridaias για την φιλοξενία και ευχόμαστε σε όλους να περάσουμε ένα μοναδικό ΝΒΑ Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου