Δευτέρα 15 Απριλίου 2019

IBC: Ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές για το αήττητο πρωτάθλημα!



Ευχαριστήρια ανακοίνωση προς όλους όσους συντέλεσαν στην μεγάλη φετινή επιτυχία της ομάδας με την κατάκτηση του αήττητου τίτλου στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ εξέδωσε το IBC.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
«Η πορεία μιας συλλογικής προσπάθειας κρίνεται από την ποιότητα των ανθρώπινων σχέσεων και τη διάρκεια. Δε μας διακατέχει η λαιμαργία και ο πυρετός της γρήγορης ανέλιξης, ευχόμαστε να είναι μακρύς ο δρόμος, γεμάτος περιπέτειες, γεμάτος γνώσεις.»

Το παραπάνω απόσπασμα προέρχεται από προ διετίας ανακοίνωση του σωματείου μας και παραμένει ακόμη επίκαιρο.

Το περασμένο Σάββατο η ομάδα μας πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ που ισοδυναμεί με την άνοδο στη Γ’ Εθνική κατηγορία, διαγράφοντας μάλιστα μια αξιοσημείωτη αήττητη πορεία.

Το γεγονός αυτό συνιστά τεράστια επιτυχία για το
IBC, ενός συλλόγου που ιδρύθηκε το κοντινό 2015 και μετρά μόλις την τέταρτη αγωνιστική του σεζόν. Οι πανηγυρισμοί δικαιολογημένοι, η χαρά μας μεγάλη, αλλά αυτό που θα ορίσει την πορεία μας σαν οργανισμό είναι η διάρκεια στο χρόνο.

Η διάρκεια επιτυγχάνεται μόνο μέσω κραταιών ανθρώπινων σχέσεων και ρομαντικών ανθρώπων, συνιστώσες που θέτουν τις σωστές βάσεις για την υλοποίηση του οράματος του σωματείου, κάνοντας πάντα σταθερά και μελετημένα βήματα.
Για το λόγο αυτό η σημερινή μας ανακοίνωση θα καταπιαστεί με όλους αυτούς που με την προσπάθεια τους συνέβαλαν τα μέγιστα στο να έρθει αυτή η μεγάλη επιτυχία.

Θέλουμε να απευθύνουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ:

- Στους
αθλητές μας Ηλία Ανάργυρο, Δημήτρη Βάση, Αποστόλη Δάσκαλο, Θάνο Κακατσίδη, Άκη Καραμπίνη, Γιάννη Κασκάνη, Ανδρέα Κουλουμπή, Κώστα Κρικώνη, Αλέξανδρο Ματσάγγα, Χρήστο Μπάλλα, Άρη Πατραμάνη, Κώστα Πατραμάνη, Γιώργο Σφουγγάρη, Παναγιώτη Τσατάλα, Θοδωρή Τσιρώνη, Ντίνο Τσιτσώνη και Δημήτρη Φυραρίδη για όλες τις θυσίες τους.

- Σε όλους τους αθλητές που πέρασαν από την ομάδα μας τα τελευταία 4 χρόνια. Μερίδιο της εξελικτικής πορείας του συλλόγου ανήκει και σε αυτούς.

- Στους προπονητές μας Γιάννη Παπαδόπουλο και Στέφανο Χαντζάρα για την εργατικότητα και αποτελεσματικότητά τους.

- Στους άοκνους εργάτες του ανδρικού τμήματος Χρήστο Γιώτη, Στάθη Θεοχάρους, Δημήτρη Βακατσά και Δημήρη Κωστή.

- Στον γιατρό μας Κώστα Ιωάννου που ήταν πάντα κοντά στην ομάδα καλύπτοντας ιατρικά τους αθλητές μας όποτε χρειαζόταν.

- Στα ιδρυτικά μέλη του σωματείου Αλέκο Σακκά και Γιάννη Λυκογιώργο που φέτος δεν ήταν μαζί μας για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Ήταν βασικό γρανάζι της ομάδας τα πρώτα δύσκολα χρόνια και τους περιμένουμε πάλι κοντά μας όταν η ζωή τους το επιτρέψει.

- Στους «φανατικούς οπαδούς» μας, τα παιδιά των ακαδημιών μας, που δεν έχουν χάσει παιχνίδι και μαζί με όλους εσάς συνθέτουν ένα σύγχρονο
basketball community, το οποίο συνεχώς διευρύνεται και εκφράζει απόλυτα την καταστατική δέσμευση του σωματείου μας να λειτουργεί πάντα με «πυξίδα» τον πολιτισμό.

- Στον μικρό Γιαννάκη που επιβεβαιώνει ότι η ελπίδα και η δύναμη ψυχής μετακινεί βουνά!

- Στους αντιπάλους μας που μας κάνανε πιο δυνατούς. Βρισκόμαστε στην ίδια όχθη, μοιραζόμαστε τις ίδιες αγωνίες και υπηρετούμε όλοι μαζί τον αθλητισμό. Μέσα από τον ανταγωνισμό γινόμαστε καλύτεροι.


- Στους χορηγούς μας. Χωρίς την προσφορά τους δε θα είχαμε καταφέρει να φθάσουμε στο στόχο μας.
·         Κτήμα Γκλίναβος
·         Όμιλος Νιτσιάκος
·         OTS
·         Viozois S.A.
·         Ιπποκράτειο Διαγνωστικό Κέντρο
·         Comitech
·         Hall of Brands
·         Daikin Ζάραγκας
·         Δεσμος Ε.Ε.
·         Kelyfos Αφοί Πατραμάνη
·         Φροντιστηριακό κέντρο Τσουμάνης
·         Καθαριστήριο Λουλάκι
·         Οπτικά Παδιός
·         Πρόκος Group
·         Μετσοβόραμα

- Στους χορηγούς εστίασης των αθλητών μας. Η συνδρομή τους είναι τεράστια:
·         Τσιπουράδικο «Μπακαλόγατος»
·         «Καμάρα» Μεζεδοπωλείο
·         Ψησταριά «ο Σάκης»
·         Εστιατόριο «Μπουκιά Μπουκιά»
·         Πάρκο Ναυτικού Ομίλου
·         Pit Stop Cafe
- Στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο του οποίου η Διοίκηση και το προσωπικό δίνουν άμεσα λύσεις στα καθημερινά ζητήματα ενώ κατάφεραν να δημιουργήσουν ένα σύγχρονο και λειτουργικό γήπεδο.

- Στους συνεργάτες ένδυσης “
CAP Sport” και μετακινήσεων “Λουτσάρης Bus” για τον επαγγελματισμό τους.

- Στα
Mέσα Mαζικής Eπικοινωνίας και ιδιαίτερα στους δημοσιογράφους Δημήτρη Κοσίνα (epirusbasket.gr), Μιχάλη Σταμουλάκη (basket247.gr) και Κώστα Γεωργιάδη (sportsioannina.gr). Μας συνδέει ο ίδιος ρομαντισμός μιας και η προσφορά τους στο μπάσκετ της περιοχής μας είναι δυσανάλογη με την ανταπόδοση που εισπράττουν.

Τέλος την επιτυχία της ανόδου την ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ στους άτυχους αθλητές μας που λόγω σοβαρών τραυματισμών δεν μπόρεσαν να αγωνιστούν φέτος αλλά ήταν πάντα δίπλα στην ομάδα, ενισχύοντας συνεχώς τους συναθλητές τους. Στο Δημήτρη Φυραρίδη και τον Γιάννη Κασκάνη. Τους ευχόμαστε να επανέλθουν υγιείς και να είναι γρήγορα και πάλι κοντά μας.

Όλοι εσείς αποτελείτε αναπόσπαστο μέρος του
Ioannina B.C., ενός οργανισμού που συνεχώς μεγαλώνει.
Μας γεμίζετε με αισιοδοξία για το μέλλον αλλά ταυτόχρονα και με τεράστιο αίσθημα ευθύνης για τις προκλήσεις που κρύβει η νέα αγωνιστική χρονιά στη Γ’ Εθνική.
Ανανεώνουμε λοιπόν όλοι μαζί το ραντεβού μας για το Σεπτέμβρη πιο δυνατοί και ενωμένοι από ποτέ, έχοντας την πεποίθηση ότι ο δρόμος που θα διανύσουμε θα είναι μακρύς. Καλή αντάμωση!

Με αθλητικούς χαιρετισμούς,
Οι Πρωταθλητές

Εκ της Διοικήσεως
Ioannina B.C.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου