Σάββατο 20 Απριλίου 2019

ΠΑΣ Γιάννινα: Να ολοκληρωθεί ιδανικά μια ονειρεμένη σεζόν

 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC έφτασε στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν. Οι στόχοι είναι κάπως… διαφορετικοί όμως από ό,τι στην αρχή της χρονιάς. Αντί να παλεύουμε για την παραμονή, είμαστε μια νίκη μακριά από τα μπαράζ ανόδου στην Α1 και αυτό, όσο παραμυθένιο και να διαβάζεται, είναι 100% αλήθεια.
Το παιχνίδι με τον Πιερικό/Αρχέλαο την Κυριακή 21 Απριλίου στις 13.00, στο γήπεδο του Σιδηροδρομικού Σταθμού στην Κατερίνη, είναι εξαιρετικά σημαντικό. Θέλουμε τη νίκη που είναι απολύτως απαραίτητη και πάμε στο ματς με συγκέντρωση και επίγνωση όσων έχει καταφέρει η ομάδα, αλλά και τη θέληση να πάμε ακόμα παραπέρα.

Οι δηλώσεις στο pregame:

Γ. Σιαμέτης (προπονητής): Την Κυριακή κλείνει μια ονειρεμένη χρονιά για την ομάδα. Σαν χτες μας φαίνεται που ξεκινούσαμε την προετοιμασία. Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε την Κυριακή τον Πιερικό, θα είναι η καλύτερη μπασκετική χρονιά σε όλη τη σύγχρονη ιστορία αυτής της ομάδας.

Θα έχουμε καταφέρει κάτι απίστευτο, να μπούμε στα μπαράζ ως δεύτεροι, για την άνοδο στην Α1.

Πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί όμως, με θέληση, για να κερδίσουμε το ματς. Παίζουμε με μια ομάδα που την ξέρουμε χρόνια, μια αξιοπρεπέστατη ομάδα, με αξιοπρεπέστατους ανθρώπους, είναι από τα αγαπημένα σωματεία. Ο προπονητής της είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος και δουλεύει με τα μικρά παιδιά με θέληση και πάθος, ακολουθώντας το μοντέλο που ακολουθούμε και εμείς. Έχει μια παίκτρια που τη γνωρίζουν όλοι, τη Δήμητρα την Τελλίδου που έχει αφήσει το δικό της στίγμα στις εθνικές κατηγορίες.

Θέλω να πιστεύω ότι τα κορίτσια έχουν καταλάβει πόσο σημαντικό είναι αυτό το ματς και όλη τη βδομάδα προσπαθούμε να το εξηγήσουμε, γιατί σίγουρα, μια ομάδα από το να προσπαθεί να σωθεί, να μπαίνει σε διαδικασία πρωταθλητισμού, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο, τόσο να το συνειδητοποιήσουν τα μικρά παιδιά, όσο και εμείς, να τους το μεταδώσουμε. Θέλω να πιστεύω ότι την Κυριακή θα είμαστε 100% έτοιμοι και θα γίνει αυτό για το οποίο ζούμε και αναπνέουμε τις τελευταίες πέντε εβδομάδες

Στέλλα Ξανθοπούλου, παίκτρια: Ένα ματς έχει απομείνει για να τελειώσει το πρωτάθλημα και είμαστε έτοιμες να δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε άλλη μια φορά το ροζ φύλλο. Είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένες, το θέλουμε πάρα πολύ, γιατί πιστεύω ότι αξίζουμε μια θέση στα μπαράζ ανόδου.

Πανωραία Ντάλα (παίκτρια): Τελευταίο ματς την Κυριακή και όπως κάθε βδομάδα, έτσι και αυτή, δουλεύουμε πάρα πολύ σκληρά. Είμαστε έτοιμες και θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη για να κατακτήσουμε τη δεύτερη θέση. Θα είναι πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία για την ομάδα μας. Θα είναι κάτι ονειρικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου