Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Η επίσημη τοποθέτηση του Σπάρτακου για τα τελευταία γεγονότα...


Δελτίο τύπου εξέδωσε ο Σπάρτακος σχετικά με τα τελευταία γεγονότα και ως απάντηση στα όσα υποστήριξε στο δικό του δελτίο τύπου ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας.

Αναλυτικά το δελτίο τύπου του Σπάρτακου:

Με έκπληξη λάβαμε γνώση του δελτίου τύπου του συμπαθούς συλλόγου Κ.Α.Ε. ΠΡΩΤΕΑΣ Ηγουμενίτσας, στο οποίο (δελτίο)  σαφέστατα υπονοείται ότι  τα δελτία των αθλητών  του τμήματος καλαθοσφαίρισης του συλλόγου αυτού, « εξαφανίστηκαν » όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται, μετά τη λήξη του μεταξύ μας αγώνα της 10/03/2019 στην Ηγουμενίτσα με αποτέλεσμα να  μηδενιστούν στον αγώνα με τον Αίαντα Άρτας. Δηλαδή σε απλά ελληνικά εμείς πήραμε τα δελτία των αθλητών του σκόπιμα, ώστε να μην έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν στον επόμενο αγώνα τους και να μηδενιστούν, προκειμένου να συμμετέχει ο σύλλογός μας στα play offs .
      Ο Α.Ο. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ Ιωαννίνων, είναι ένας σύλλογος με ιστορία 35 χρόνων. Καλλιεργεί πέντε ολυμπιακά αθλήματα και έχει αναδείξει ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΕΣ ( με ολυμπιακά μετάλλια και όχι πλασαρίσματα ), παγκόσμιους πρωταθλητές, πρωταθλητές ευρώπης κ.λ.π. Διαφήμισε τη χώρα μας σε όλον τον κόσμο. Είχε και έχει δεκάδες αθλητές και αθλήτριες στις εθνικές ομάδες. Τιμήθηκε από την Πολιτεία για τις διακρίσεις του. Από τις τάξεις του έχουν περάσει χιλιάδες αθλητές.
      Δεν μπορεί να διασύρεται ο σύλλογος με παρόμοια δελτία τύπου, τα οποία είναι αποκυήματα νοσηρής φαντασίας, από ανθρώπους που δεν σέβονται όπως φαίνεται ούτε την ιστορία του δικού τους συλλόγου και προσπαθούν τις δικές τους ευθύνες να τις επιρρίψουν σε τρίτους, ώστε να μην κληθούν να απολογηθούν για τις όποιες ευθύνες τους.
      Γνωρίζουν πολύ καλά οι διοικούντες τον ΠΡΩΤΕΑ, ότι αν θέλαμε θα υποβάλαμε ένσταση για τα όσα έκτροπα συνέβησαν στον μεταξύ μας αγώνα την 10.03.2019 και για τα οποία δεν έκαναν τίποτα για να αποφευχθούν (καπνογόνα, ρήψεις διαφόρων αντικειμένων σε αιφνιδιασμούς της ομάδας μας, ανοιχτές πόρτες δίπλα από, τον πάγκο μας με ότι αυτό συνεπάγεται, , εκ νέου εισβολή του κόσμου στο γήπεδο παρά την εκκένωση αυτού  και την εικοσάλεπτη διακοπή κ.λ.π. ). Δεν νομίζουμε στην πόλη μας να έχουμε συμπεριφερθεί με αυτόν τον απαράδεκτο τρόπο στον σύλλογο του ΠΡΩΤΕΑ ή και σε άλλον σύλλογο. ΄Αλλωστε για τα όσα συνέβησαν στον μεταξύ μας αγώνα η ΕΣΚΑΒΔΕ με την 2/18.03.2019 απόφαση του Διοικητικού της Συμβουλίου τιμώρησε τον ΠΡΩΤΕΑ με έγγραφη επίπληξη. ΄Εστω και με αυτές τις απαράδεκτες συνθήκες και επειδή συμφωνούμε ότι οι αγώνες διεξάγονται μέσα στο γήπεδο, δεν προβήκαμε σε καμία ενέργεια επιθυμώντας  να μην κριθεί έτσι ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της φετινής χρονιάς, κι ας είχαμε ηττηθεί και με κάλυψη μάλιστα  της διαφοράς της νίκης μας στα Ιωάννινα και στο τέλος μάλιστα ευχηθήκαμε και καλή επιτυχία στα play offs. Το αν αποκλείστηκε,  αυτό οφείλεται καθαρά στην εφαρμογή των κανονισμών από το ΔΣ της ΕΣΚΑΒΔΕ.
      Η ιστορία του συλλόγου και το ήθος των ανθρώπων του (  Δ.Σ., προπονητών, αθλητών)  δεν επιτρέπει παρόμοιες συμπεριφορές ( κλοπή δηλαδή δελτίων ), τις οποίες  καταδικάζουμε απερίφραστα (  αν βέβαια δεν έχουν κάπου ξεχάσει τα δελτία των αθλητών μέσα στους πανηγυρισμούς) .
     Είμαστε υποχρεωμένοι, σεβόμενοι την ιστορία του συλλόγου μας και τους αθλητές μας οι οποίοι μοχθούν και ιδρώνουν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους,  να ζητήσουμε την   δημόσια συγγνώμη στον σύλλογό μας και την αποκατάσταση της αλήθειας με την δημόσια ανασκευή των όσων δημοσιεύτηκαν από τον ΠΡΩΤΕΑ, στα ίδια ΜΜΕ που δημοσιεύτηκε, διαφορετικά επιφυλασσόμαστε για όλες τις νόμιμες ενέργειές μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου