Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

ΠΑΣ Γιάννινα: Κάλεσμα στον κόσμο να είναι ο έκτος παίκτης με την Πυλαία


Ήρθε η ώρα για το μεγάλο παιχνίδι, το πρώτο από τα πέντε μέχρι το τέλος της σεζόν, που θα κρίνουν αν η ομάδα μας θα καταφέρει να φτάσει εκεί που δεν έχει φτάσει άλλη ομάδα του γιαννιώτικου μπάσκετ.

Υποδεχόμαστε την Πυλαία στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο σε ένα ματς από εκείνα που κερδίζονται μέσα σε γεμάτα γήπεδα και μένουν στην ιστορία.

«Η παρουσία των φιλάθλων θα είναι πολύ σημαντική για την ψυχολογία της ομάδας» τόνισε στο pregame η υπεύθυνη επικοινωνίας Ροδάνθη Μπάτου και η Πανωραία Ντάλα συμπλήρωσε:

«Το μόνο που μας κυριεύει είναι η προσμονή και όχι το άγχος και σας περιμένουμε δίπλα μας. Έχω έρθει με μεταγραφή στα Γιάννενα, αλλά και από πριν άκουγα για το πόσο κοντά βρίσκεται ο κόσμος του ΠΑΣ στην ομάδα. Αυτή την Κυριακή λοιπόν, θα ήθελα να δω για ακόμα μια φορά, πόσο κοντά μας είναι οι φίλαθλοι».

Τρέλα; Όχι πια…

Ο κόουτς Γιώργος Σιαμέτης τόνισε μεταξύ άλλων:
«Αν μας έλεγε κάποιος πριν από 7,5 μήνες ότι 17 Μάρτη θα παλεύαμε με την Πυλαία για τη δεύτερη θέση και για τα μπαράζ ανόδου στην Α1, θα τον περνούσαμε για τρελό. Μετά από πολύ επιμονή και υπομονή όμως και φοβερή δουλειά μέσα στο γήπεδο, έχουμε καταφέρει να είμαστε σε αυτό το σημείο, το οποίο πιστέψτε με, το μόνο που δεν κάνει είναι να μας αγχώνει».

Γεμάτοι προσμονή

«Παίκτριες, προπονητικό τιμ και διοίκηση είναι γεμάτοι προσμονή για την Κυριακή. Μετράμε κάθε λεπτό αντίστροφα και θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι την Κυριακή για να δείξουμε ότι η θέση στην οποία είμαστε μας αρμόζει 100% και θα δώσουμε την ψυχή μας για να κερδίσουμε».

Κλειδί για το μπαράζ ανόδου

«Για να γίνει αντιληπτό το πόσο σημαντικό είναι το ματς της Κυριακής, καθώς και τα υπόλοιπα τέσσερα ματς, θέλω να σας πω ότι ενδεχομένως για πρώτη φορά στην ιστορία του γιαννιώτικου μπάσκετ, αν τα καταφέρουμε, η ομάδα μας θα μπορεί να συμμετάσχει στα μπαράζ ανόδου στην Α1 με τη δεύτερη καλύτερη ομάδα του νότου».

Αγώνας απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα

Για να καταφέρουμε αυτό το τεράστιο επίτευγμα, πρώτος σταθμός είναι η Πυλαία, μια ομάδα που αποτελούν πολύ έντονες και ξεχωριστές μπασκετικές προσωπικότητες, αρχής γενομένης από την προπονήτρια. Στο ρόστερ της έχει παίκτριες που για χρόνια είναι στις πρώτες δεκάδες των σκόρερ στις εθνικές κατηγορίες και αυτό δεν το λέω γιατί μας προξενεί φόβο, αλλά για να καταλάβει ο κόσμος πόσο σπουδαία ομάδα αντιμετωπίζουμε την Κυριακή. Θεωρώ ότι εξίσου σπουδαία ομάδα είμαστε και εμείς και το αποδεικνύουν τα αποτελέσματά μας».

Ελάτε στο γήπεδο

«Κλείνω με μια έκκληση και ταυτόχρονα, παρατήρηση: Όλοι οι φίλαθλοι, όλων των ομάδων, ακολουθούν με μεγαλύτερη ένταση όταν η ομάδα κάνει μια πολύ καλή αγωνιστική χρονιά. Δεν έχουμε παράπονο από την παρουσία των φιλάθλων, αλλά σε αυτά τα πέντε ματς και στα τρία εντός, θα ήθελα ο φίλαθλος κόσμος του ΠΑΣ να δείξει αυτό για το οποίο παραμιλάει όλη η Ελλάδα: ότι δηλαδή στέκονται δίπλα στην ομάδα ανεξαρτήτως τμήματος ή αθλήματος. Να δείξουμε την Κυριακή ότι ο ΠΑΣ αξίζει να είναι στις μεγάλες κατηγορίες πρώτα από όλα για τον κόσμο του»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου