Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2019

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα η Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού


Η Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού πραγματοποίησε το απόγευμα της Δευτέρας, μια λιτή εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και από αυτήν δεν έλειψε κανείς.
Ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Θωμάς Μπέγκας, ο πρώην αντιπεριφερειάρχης και περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Γοργόλης, εκ μέρους της Περιφέρειας Ηπείρου, εκπρόσωποι όλων των Σωματείων μπάσκετ της πόλης (ΑΓΣΙ, Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα, IBC, Θρύλος Ιωαννίνων, Σπάρτακος, Μολοσσοί, ΠΑΣ Γιάννινα WBC), εκπρόσωπος της Επιτροπής Διοίκησης του ΠΕΑΚΙ, της ΚΕΔ ΕΣΚΑΒΔΕ, των Βετεράνων Καλαθοσφαιριστών, εκπρόσωποι του Εργασιακού Πρωταθλήματος Μπάσκετ, προπονητές Συλλόγων, αθλητές και αθλήτριες.
Τους καλεσμένους υποδέχθηκαν στην αίθουσα Τύπου του Νέου Κλειστού, τα μέλη της Επιτροπής Λειτουργίας, ο πρόεδρος Ηλίας Γκαζιάνης, ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Τσιούμπος, ο ταμίας Βασίλης Τσούρης, ο νομικός σύμβουλος Θοδωρής Καρακίτσος και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Βασίλης Λούπας.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος της Επιτροπής, ευχαριστώντας θερμά για την συνεργασία την Περιφέρεια και τον Περιφερειάρχη, Αλέξανδρο Καχριμάνη, τον Δήμο Ιωαννιτών και τον Δήμαρχο, Θωμά Μπέγκα, ενώ τόνισε ιδιαίτερα την συνεχή προσπάθεια αναβάθμισης του Νέου Κλειστού που αποσκοπεί στην ανάπτυξη του τοπικού μπάσκετ. Ο κ. Γκαζιάνης, ευχήθηκε σε όλους τους Συλλόγους κάθε επιτυχία το 2019, χωρίς τραυματισμούς.


Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ιωαννίνων κ. Μπέγκας, υπογράμμισε την συνεργασία που έχει η Περιφέρεια Ηπείρου με τον Δήμο, συνεργασία που και στον τομέα του αθλητισμού αποδίδει καρπούς, όπως φαίνεται μέσα και από την λειτουργία του Νέου Κλειστού.
Ακόμη ο κ. Μπέγκας σημείωσε πως το παράδειγμα της επιτυχημένης διοίκησης του Νέου Κλειστού, που συμβάλει στην αναβάθμιση του τοπικού μπάσκετ, με μια πενταμελή Επιτροπή Λειτουργίας που εργάζεται σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση, μπορεί να αποτελέσει το «σκαλοπάτι» για το επόμενο βήμα, που θα είναι η κατασκευή ενός μεγαλύτερου Κλειστού Γυμναστηρίου.
Στην ανάγκη να γίνουν ακόμη περισσότερα βήματα προς τα μπροστά, αλλά κυρίως στην συνεργασία της Περιφέρειας και του Δήμου, που οδήγησε στην κατασκευή και λειτουργία του Νέου Κλειστού, αναφέρθηκε ο πρώην αντιπεριφερειάρχης, Βασίλης Γοργόλης, ευχαριστώντας με τη σειρά του τα μέλη της Επιτροπής Λειτουργίας, για την πολύτιμη προσφορά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου