Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία το 2ο Τουρνουά "Νίκος Φιλίππου"


Με επιτυχία, με μια… έκπληξη και με ωραίο μπάσκετ, ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής, το 2ο Τουρνουά «Νίκος Φιλίππου», που διοργανώθηκε από την Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου, σε συνεργασία με το Εργασιακό Πρωτάθλημα Μπάσκετ «Ευγενία Μουτσίκα», με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για τη Μονή Ντουραχάνης.
Και από το 2ο Τουρνουά δεν έλειψε ο ίδιος ο Νίκος Φιλίππου, ο οποίος τίμησε και πάλι με την παρουσία του τον θεσμό. Μιλώντας στα νέα παιδιά και στους θεατές, ο Νίκος Φιλίππου έστειλε το δικό του μήνυμα για το πόσα μπορεί να προσφέρει το μπάσκετ και ο αθλητισμός.
Η μεγάλη έκπληξη της ημέρας, ήταν η παρουσία στο Νέο Κλειστό, του πρωταθλητή Ευρώπης και γνωστού μπασκετμπολίστα, Δημήτρη Διαμαντίδη, ο οποίος φωτογραφήθηκε μαζί με τον Νίκο Φιλίππου και τα παιδιά του 8ου Δημοτικού Σχολείου, ενώ συνομίλησε με εκπροσώπους του Εργασιακού και της ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης».


Νωρίτερα, είχαν προηγηθεί οι βραβεύσεις, με τον περιφερειακό σύμβουλο, Βασίλη Γοργόλη, να δίνει πλακέτα στον εκπρόσωπο του ΤΕΙ Ηπείρου, κ. Χρήστο Έξαρχο, τον Νίκο Φιλίππου να δίνει αναμνηστικό βραβείο στον αρχηγό της ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης», Πέτρο Κελέση, και το μέλος του Συμβουλίου Πρωταθλήματος του Εργασιακού, Γιώργο Στύλιο, να δίνει αναμνηστική πλακέτα στον κ. Λάζαρο Θεοδώρου, IT Manager της εταιρείας «Χήτος ΑΕΒΕ» που τρία χρόνια τώρα στηρίζει με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Ζαγόρι», το Εργασιακό Πρωτάθλημα.


Στη συνέχεια, ακολούθησε η βράβευση του τιμώμενου προσώπου, που φέτος ήταν ο αθλητικογράφος, γυμναστής και δημιουργός του παιχνιδιού «Run & Out», Μιχάλης Μερτζιανίδης, ο οποίος τιμήθηκε για την πολυετή προσφορά του στο μπάσκετ, από τον υπεύθυνο Επικοινωνίας, του Νέου Κλειστού Γυμναστηρίου, Βασίλη Λούπα.


Το 2ο Τουρνουά διεξήχθη στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο των Ιωαννίνων, με την αρχή να γίνεται το Σάββατο με δυο παιχνίδια. Αρχικά η Μικτή Ομάδα της Α1 κατηγορίας του Εργασιακού Πρωταθλήματος, αντιμετώπισε την αντίστοιχη ομάδα της Α2 κατηγορίας, με νικήτρια την πρώτη και στη συνέχεια η Μικτή Ομάδα Αθηνών «ΕΚΑ Νίκος Γκάλης», κέρδισε εύκολα την Μικτή του Εργασιακού της Άρτας.
Την Κυριακή το πρωί έγινε ο μικρός τελικός και το μεσημέρι ακολούθησε ο μεγάλος τελικός, ο οποίος πρόσφερε όμορφο θέαμα στους θεατές.
Στον μεγάλο τελικό η Μικτή Αθηνών ΕΚΑ «Νίκος Γκάλης» κατέκτησε το 2ο Τουρνουά «Νίκος Φιλίππου», επικρατώντας με 86-81 της Μικτής Ομάδας της Α1 του Εργασιακού Πρωταθλήματος «Ευγενία Μουτσίκα», σε έναν αγώνα που υπήρξε «βομβαρδισμός» τριπόντων καθώς σημειώθηκαν συνολικά 26 (!) σουτ από τη γραμμή των 6,75μ.















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου