Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Ntougias Basketball Academy: Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα γιορτάζοντας τα 10 χρόνια λειτουργίας(photos)



Η NTOUGIAS BASKETBALL ACADEMY έκοψε χθες το απόγευμα την πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο ξενοδοχείο Essence, σε μια κατάμεστη αίθουσα από γονείς και αθλητές του συλλόγου.
Η εκδήλωση είχε επετειακό χαρακτήρα, μιας και η Ακαδημία κλείνει φέτος τα 10 χρόνια λειτουργίας. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε μεταξύ άλλων και ο Ολυμπιονίκης κωπηλασίας Γεώργιος Τζιάλλας, καθώς τον συνδέει μακροχρόνια φιλία με τον κ. Ντούγια.
Τον λόγο πήρε πρώτος ο υπεύθυνος της Ακαδημίας κ. Νικόλαος Ντούγιας τονίζοντας: «Καταρχάς, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Είναι πολύ συγκινητικό που αψηφήσατε την κακοκαιρία για να είστε εδώ σήμερα και να μας τιμήσετε με την παρουσία σας. Φέτος φτάσαμε τα 10 χρόνια και όπως βλέπετε έχουμε μεγαλώσει πολύ σαν Ακαδημία και κάθε χρόνο μεγαλώνουμε όλο και περισσότερο. Αυτό οφείλετε αποκλειστικά στην αγάπη και την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε κάθε χρόνο. Το ξεκίνημα δεν ήταν καθόλου εύκολο. Πολλές πόρτες ήταν κλειστές για εμάς. Η Ακαδημία μας δεν είχε σαν βάση κάποιο μεγάλο, εμπορικό και δημοφιλές όνομα της πόλης, για να προσελκύσει γονείς και αθλητές. Είχε σαν βάση τους ανθρώπους, γιατί οι άνθρωποι είναι αυτοί που δημιουργούν το όνομα και την ιστορία. Δουλέψαμε πολύ για να καταφέρουμε να φτάσουμε στο επίπεδο που είμαστε και να μας εμπιστευτεί ο κόσμος. Γύρισα στην πόλη μετά από 10 χρόνια που έπαιζα μπάσκετ στο εξωτερικό, με όραμα να δημιουργηθεί κάτι διαφορετικό, νέο και υγιές για τα παιδιά (πάντα με πολύ σεβασμό σε όλες τις υπάρχουσες ομάδες) με εφόδιο την αγάπη, την εμπειρία, τις γνώσεις, τις παραστάσεις και την τεχνογνωσία που αποκόμισα όλα αυτά τα χρόνια από την πορεία μου σαν επαγγελματίας αθλητής. Ξεκίνησα μονός αλλά στην πορεία βρεθήκαν άξιοι συνεργάτες να ενισχύσουν όλη την προσπάθεια. Σιγά σιγά ο κόσμος κατάλαβε ότι εδώ χτίζεται κάτι υγιές και διαφορετικό και η ανταπόκριση γινόταν όλο και μεγαλύτερη, φθάνοντας στο σήμερα. Σημαντικό είναι επίσης και το γεγονός ότι αρχίζουν αρκετοί άνθρωποι στον επιχειρηματικό χώρο της πόλης, βλέποντας την υγεία που εκπέμπουμε, να έρχονται κοντά μας και να αγκαλιάζουν την προσπάθειά μας και αυτό μας δίνει ακόμα μεγαλύτερη δύναμη στο να συνεχίσουμε να παλεύουμε για το καλύτερο. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς μας για την συνεχή στήριξή τους: Sep Markets Παπαδόπουλος, Φροντιστήριο ΣΜΠΟΝΙΑΣ, ΙΚΤΕΟ Παπαδόπουλος, Οπτικά Κουτσαβέλης, κατάστημα παιδικών ρούχων Tres Joli, Rocka Rolla, Το Ηπειρώτικο-Κρέτσης Απόστολος, Το Βαγόνι της Γεύσης, Στεγνοκαθαριστήρια Ρίζος, Αντίκα Καφέ.»
Ευχαριστούμε την εταιρία Hall of Brands και το κατάστημα Tres Joli για τις δωροεπιταγές καθώς και τα Οπτικά Κουτσαβέλης  για τα δώρα  στους τυχερούς της βασιλόπιτας
Η εκδήλωση έκλεισε με ένα όμορφο χορευτικό show Cheerleaders της σχολής MS Hall of dance.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου