Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019

Ο Βαγγέλης Αυγερινός Περιφερειακός Προπονητής της ΕΣΚΑΒΔΕ



Με μια ευχάριστη και ιδιαίτερα σημαντική είδηση, ξεκινά το νέο έτος για το τοπικό μπάσκετ.

Η ΕΣΚΑΒΔΕ ανακοίνωσε την Τρίτη πως ο Βαγγέλης Αυγερινός, είναι και επίσημα ο Περιφερειακός Προπονητής της ΕΣΚΑΒΔΕ και θα επιβλέπει την λειτουργία των κλιμακίων στα όρια δικαιοδοσίας της ΕΣΚΑΒΔΕ, φροντίζοντας την εξέλιξη όλων των αθλητών και αθλητριών της περιοχής μας.
Σημειώνεται πως από τον Οκτώβριο του 2018 ο Βαγγέλης Αυγερινός σε συνεργασία με την Βάσω Στάθη προπονούν στις εγκαταστάσεις του Νέου Κλειστού μία φορά την εβδομάδα επίλεκτους αθλητές και αθλήτριες της πόλης μας, ελέγχοντας την εξέλιξη του ταλέντου τους.
Το κλιμάκιο αυτό λειτουργεί με πρωτοβουλία του Προέδρου της ΕΣΚΑΒΔΕ Κώστα Νικάκη και έπειτα από συνεννόηση με την Επιτροπή Λειτουργίας με μοναδικό σκοπό την ανάδειξη ταλέντων της πόλης μας και την ενίσχυση της παραγωγικής διαδικασίας.


Η Επιτροπή Λειτουργίας του Νέου Κλειστού, συγχαίρει τον Βαγγέλη Αυγερινό και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα. Παράλληλα, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και χαρά για την Επιτροπή, πως στη συνεδρίαση της 14ης Ιανουαρίου 2019, η ΕΣΚΑΒΔΕ, αποφάσισε πως εφεξής η έδρα των τελικών επιλογών αθλητών και αθλητριών θα είναι η πόλη των Ιωαννίνων και θα λαμβάνει χώρα στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη αποτελεί επιβράβευση των προσπαθειών της Επιτροπής Λειτουργίας για την ανάπτυξη του αθλήματος στην πόλη μας και μας δίνει επιπλέον κίνητρο να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Ευχαριστούμε την ΕΣΚΑΒΔΕ για την απόφασή της αυτή και ιδιαίτερα τον Πρόεδρο Κώστα Νικάκη, με τον οποίο έχουμε άριστη συνεργασία από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε.

Τέλος, η Επιτροπή Λειτουργίας, συγχαίρει το νεαρό αθλητή του ΑΓΣΙ, Νίκο Βασιλείου και τη νεαρή αθλήτρια του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, Αγγελίνα Χρηστάκη, για την επιτυχή παρουσία τους στο Αναπτυξιακό Πρόγραμμα ΕΟΚ. Για τον λόγο αυτό η ΕΣΚΑΒΔΕ, αποφάσισε να τους τιμήσει σε εκδήλωσή της, που θα γίνει το επόμενο διάστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου