Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2018

Έρχεται το Nissan Kallis Christmas Event!


Μια σπουδαία εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Νέο Κλειστό την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου. Συγκεκριμένα ο Σπάρτακος, σε συνεργασία με τον Γυναικείο ΠΑΣ Γιάννινα διοργανώνουν για πρώτη φορά το Nissan Kallis Christmas Event με τη συμμετοχή του Εφηβικού τμήματος και της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο φιλικά παιχνίδια. Στις 18:00 το Εφηβικό τμήμα του Σπάρτακου θα αντιμετωπίσει το αντίστοιχο του Παναθηναϊκού, ενώ στις 20:00 η Γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό σε ένα σπουδαίο φιλικό αγώνα. Μέρος των εσόδων του συγκεκριμένου event θα διατεθούν για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου.


Αναλυτικά η ανακοίνωση των διοργανωτών:

Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, ο Σπάρτακος Ιωαννίνων και ο ΠΑΣ Γιάννινα WBC διοργανώνουν για πρώτη φορά το NISSAN KALLIS CHRISTMAS EVENT 2018, μια χριστουγεννιάτικη γιορτή του μπάσκετ.

Καλεσμένοι μας είναι η εφηβική και η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού.
Σας καλούμε σε ένα μοναδικό γεγονός που επιφυλάσσει για τους καλεσμένους και τις καλεσμένες, πολλά δώρα και εκπλήξεις.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει διαγωνισμούς με συμμετοχή του κοινού, λαχειοφόρο αγορά και με πολλά ακόμα.
Καλούμε όλους του φίλους του μπάσκετ για να γιορτάσουμε μαζί, σε χριστουγεννιάτικο κλίμα.
Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν 18.00 το απόγευμα με το φιλικό των εφηβικών ομάδων του Σπάρτακου και του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια θα παίξουν φιλικό οι ομάδες του ΠΑΣ WBC και του Παναθηναϊκού.

Έναρξη στις 18.00. Μέρος των εσόδων από τα εισιτήρια, θα διατεθεί για την ενίσχυση της Κιβωτού του Κόσμου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου