Παρασκευή 23 Νοεμβρίου 2018

Για την επιστροφή στις νίκες ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα, δύσκολη έξοδος για ΑΓΣΙ



Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, θα πραγματοποιηθεί η 6η αγωνιστική της Γ΄ Εθνικής. Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΓΣΙ, είναι πρωτοπόροι με 9 βαθμούς και θέλουν να παραμείνουν στην κορυφή.
Ο ΠΑΣ του Κωστόπουλου, υποδέχεται στο κλειστό της Λιμνοπούλας την Νικόπολη, σε ηπειρώτικο ντέρμπι. Οι Γιαννιώτες, προέρχονται από την πρώτη τους ήττα στη Λευκάδα και μοναδικός στόχος είναι η επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα. Η νεανική ομάδα της Νικόπολης, έχει δώσει 4 αγώνες (έχει κάνει το ρεπό της) και έχει ρεκόρ 1-3. Φαβορί για τη νίκη είναι ο γηπεδούχος ΠΑΣ, που θα έχει τη στήριξη και των οπαδών του, για να κατακτήσει το ροζ φύλλο.

Ο ΑΓΣΙ, με τη νίκη του κόντρα στους Ικάρους Τρικάλων, πάτησε κορυφή. Τρέχει ένα σερί 4 συνεχόμενων νικών και πηγαίνει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στα Γρεβενα για να αντιμετωπίσει τον ισχυρό Πρωτέα, ο οποίος είναι αήττητος, με 4 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η αήττητη Δόξα Λευκάδας, θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Εύαθλο Πολυκάστρου, ενώ ο Μαντουλίδης, θα υποδεχτεί τον Α.Ο.Κ. Βέροιας.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 6ης αγωνιστικής:

25/11/2018 17:00

ΕΑΝΚ Ιωαννίνων: Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα-Νικόπολη

ΔΑΚ Γρεβενών: Πρωτέας Γρεβενών-ΑΓΣΙ

ΕΚΠ. Μαντουλίδη: Μαντουλίδης-Α.Ο.Κ. Βέροιας

ΕΑΚ Βόλου: Ολυμπιακός Βόλου-Καλαμπάκα

Μπάρας: Ίκαροι Τρικάλων-Γ.Α.Σ. Μελίκης

Πολυκάστρου: Εύαθλος Πολυκάστρου-Δόξα Λευκάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου