Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Με στόχο να συνεχίσουν τα νικηφόρα σερί Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα και ΑΓΣΙ!


Η αγωνιστική δραστηριότητα στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, συνεχίζεται κανονικά και αυτό το Σαββατοκύριακο, με δυνατές αναμετρήσεις.
Ο πρωτοπόρος και αήττητος Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα, τεστάρει τις δυνάμεις του εκτός έδρας, απέναντι στην επίσης αήττητη Δόξα Λευκάδας, στο πιο δυνατό παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής. Οι παίχτες του Κωστόπουλου, έχοντας κάνει εξαιρετικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, θέλουν να διατηρήσουν το καλό μομέντουμ στο οποίο βρίσκονται, κόντρα σε έναν εξαιρετικά δυνατό αντίπαλο, που έχει τους ίδιους στόχους με τον ΠΑΣ, δηλαδή την άνοδο.

Ο ΑΓΣΙ, υποδέχεται στο Νέο Κλειστό τους Ικάρους Τρικάλων και στόχος είναι η νίκη που θα τον διατηρήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Οι Ίκαροι έρχονται στα Γιάννινα έχοντας πραγματοποιήσει ένα μέτριο ξεκίνημα, με ρεκόρ 1-2. Από την άλλη, η ομάδα του Σοφοκλή Τσουκανέλη, μετά και την εκτός έδρας νίκη στο Βόλο, βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και θέλει να διευρύνει το νικηφόρο σερί της, στα 4 παιχνίδια, παίρνοντας το ροζ φύλλο με τους Ικάρους.

Αναλυτικά η 5η αγωνιστική:

Κυριακή 18/11/2018 17:00

ΔΑΚ Λευκάδας: Δόξα Λευκάδας-Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα

Νέο Κλειστό: ΑΓΣΙ-Ίκαροι Τρικάλων

ΔΑΚ Βικέλας: ΑΟΚ Βέροιας-Εύαθλος Πολυκάστρου

Βλαχάβειο: Καλαμπάκα-Μαντουλίδης

ΔΑΚ Μελίκης: Γ.Α.Σ. Μελίκης-Ολυμπιακός Βόλου

Παλαμά: Τιτάνες Παλαμά-Πρωτέας Γρεβενών

Ρεπό: Νικόπολη 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου