Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018

Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΓΣΙ


Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΓΣΙ, μέσω της οποίας ευχαριστεί τον κόσμο για την παρουσία του στο χθεσινό ντέρμπι με τον Βίκο ΠΑΣ Γιάννινα στο Νέο Κλειστό.
Επίσης ευχαριστεί τους χορηγούς για την πολύτιμη συνεισφορά τους και τους γονείς των παιδιών των Ακαδημιών της ομάδας, για τη στήριξή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:


Το Τμήμα Μπάσκετ του ΑΓΣΙ, ευχαριστεί θερμά τους δεκάδες φιλάθλους που γέμισαν το Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, στο πρώτο δύσκολο παιχνίδι της ομάδας μας, εντός έδρας. Η στήριξή τους, σε δύσκολους καιρούς για όλους είναι πολύτιμη και αναγκαία σε κάθε παιχνίδι, καθώς δίνει στους παίκτες της αντρικής ομάδας, τη δύναμη να αντεπεξέλθουν με τον καλύτερο τρόπο, απέναντι σε όλους τους αντιπάλους.
Παράλληλα, ευχαριστούμε θερμά τους χορηγούς της ομάδας, αλλά κυρίως τους γονείς των παιδιών των Ακαδημιών μας, που στηρίζουν την αντρική ομάδα με την παρουσία τους στα παιχνίδια, που διεξάγονται στα Γιάννενα. Τέλος, ευχαριστούμε τους δημοσιογράφους και εκπροσώπους του τοπικού Τύπου και ηλεκτρονικών ΜΜΕ, που βρέθηκαν στο Νέο Κλειστό και είδαν το πρώτο ντέρμπι του ΑΓΣΙ για τη φετινή σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου