Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ΑΓΣΙ: Από την Πάτρα ξεκίνησε το φετινό Basket Tour



Φιλοξενούμενα του Προμηθέα Πατρών ήταν δυο από τα «μικρά» αγωνιστικά τμήματα του ΑΓΣΙ, στην πρώτη για φέτος, έξοδο του Basket Tour.

Η πρωτοπόρος και αήττητη ομάδα Παίδων του ΑΓΣΙ (2003-2004), καθώς και η περυσινή πρωταθλήτρια Μίνι (2005), βρέθηκαν αντιμέτωπες με τις αντίστοιχες του Προμηθέα, σε ένα από τα αρτιότερα σε εγκαταστάσεις, προπονητικά κέντρα της Ευρώπης.
Σε αγωνιστικό επίπεδο, ο στόχος να είναι ανταγωνιστικές οι ομάδες του ΑΓΣΙ, απέναντι σε ομάδες που στελεχώνονται από παίκτες, επιλεγμένους από ολόκληρο τον Ελλαδικό χώρο και όχι μόνο, επιτεύχθηκε.
Το πρωτοποριακό πρόγραμμα «Νους» του Προμηθέα δίνει την ευκαιρία σε μικρούς ηλικιακά αθλητές μπάσκετ, με συγκεκριμένες προδιαγραφές, να αναπτυχθούν παράλληλα με τη σχολική τους ενασχόληση.
Η Ακαδημία Μπάσκετ του ΑΓΣΙ, έχοντας αναπτύξει άριστες σχέσεις με τους ανθρώπους του Προμηθέα, κατά την τελευταία πενταετία, παρακολουθεί στενά την εξέλιξη του συγκεκριμένου προγράμματος, τις δομές και τον τρόπο λειτουργίας του.
Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, αντίστοιχες ηλικιακές ομάδες του Προμηθέα, συμμετέχουν στα Τουρνουά του Zagori Basketball Camp, κάθε χρόνο, ανταποδίδοντας τις επισκέψεις των τμημάτων του ΑΓΣΙ.
Τέλος, θα πρέπει να επισημανθεί, για μια ακόμη φορά, η άψογη φιλοξενίας της ομάδας της Πάτρας, και ιδιαίτερα του ιδιοκτήτη – «ψυχή» του Προμηθέα, Βαγγέλη Λιόλιου, τον οποίο και ο ΑΓΣΙ, ευχαριστεί θερμά.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου