Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Όλα έτοιμα για το Basket Tour των τμημάτων υποδομής του ΑΓΣΙ


Φιλοξενούμενα του «ευρωπαίου» Προμηθέα Πατρών, θα είναι τα Τμήματα Υποδομής του ΑΓΣΙ, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, ξεκινώντας το φετινό «Basket Tour».
Το «Basket Tour» του ΑΓΣΙ, αποτελεί έναν θεσμό που κρατά δεκαετίες και έχει ως στόχο να δώσει σε όλους τους αθλητές των «μικρών» αγωνιστικών Τμημάτων, τις απαραίτητες αθλητικές και μπασκετικές παραστάσεις.

Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο, η Α’ Παιδική Ομάδα και η Ομάδα Μίνι (2005), θα τεθούν αντιμέτωπες με τις αντίστοιχες του Προμηθέα και στη συνέχεια όλοι μαζί οι μικροί αθλητές, θα παρακολουθήσουν τα ντέρμπι της Basket League, ανάμεσα σε Προμηθέα Πατρών και ΑΕΚ.
Η ομάδα της Πάτρας, εφαρμόζει το πρωτοποριακό αναπτυξιακό πρόγραμμα «Νους», έχοντας στις τάξεις της, πλειάδα φερέλπιδων νεαρών αθλητών, απ’ όλη την Ελλάδα, που στην πλειοψηφία τους στελεχώνουν τις «μικρές» Εθνικές Ομάδες.

Στο Κλιμάκιο της Εθνικής Παμπαίδων, ο Νίκος Βασιλείου
Ένας ακόμη παίκτης, που αναδεικνύεται από το προπονητικό πρόγραμμα των Ακαδημιών του ΑΓΣΙ, κλήθηκε στα Κλιμάκια των Εθνικών Ομάδων.
Ο λόγος για τον Νίκο Βασιλείου, γεννημένος το 2005 (1.92 μ.), ο οποίος συμμετείχε στην προετοιμασία της Εθνικής Παμπαίδων, καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, με μεγαλύτερης ηλικίας όμως συμπαίκτες.
Ο 13χρονος Νικόλας, εκτός της ομάδας Μίνι, είναι στέλεχος και της Παιδικής ομάδας του ΑΓΣΙ, με προπονητή την τελευταία τριετία, τον Βασίλη Τσαμπαλά.

Το πρόγραμμα
Τέλος, ο ΑΓΣΙ, ανακοινώνει το πρόγραμμα των Τμημάτων Υποδομής και του ΑΣΓΙ (U 20), για το Σάββατο 27 Οκτωβρίου. Υπενθυμίζουμε πως η αντρική ομάδα δεν αγωνίζεται αυτή την Κυριακή, λόγω της εορτής της Εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
Μίνι 2006: Σπάρτακος – ΑΓΣΙ, στις 9.15 το πρωί του Σαββάτου, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο.
Μίνι 2006: IBC - ΑΓΣΙ (Β), στις 2.00 το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο.
Α’ ΕΣΚΑΒΔΕ: IBC – ΑΓΣΙ (U 20), στις 6.00 το απόγευμα, στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου