Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2018

Σπάρτακος: "Χτίζεται" στο Νέο Κλειστό με σκληρή δουλειά (vids,pics)


Στο Νέο Κλειστό συνεχίζει να προπονείται με εντατικούς ρυθμούς ο Σπάρτακος. Ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Συνοδινός, μαζί με τον βοηθό του Γιώργο Στύλιο, έχουν στόχο οι παίχτες της ομάδας να γίνουν ένα καλό σύνολο όσο δυνατόν γρηγορότερα και δουλεύουν σκληρά προς αυτή την κατεύθυνση.
Ο κόουτς Συνοδινός στη χθεσινή προπόνηση είχε στη διάθεσή του 14 παίχτες. Πολλά νέα πρόσωπα αλλά και αρκετοί γνώριμοι, προσπαθούν σκληρά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το πρόγραμμα της προπόνησης περιελάμβανε πολλές ασκήσεις. Αρχικά, οι παίχτες ξεκίνησαν με lay up, τόσο με το δεξί όσο και με το αριστερό χέρι. Οι δύο προπονητές βρισκόταν στο κέντρο του γηπέδου και έδιναν πάσες, είτε σκαστές είτε πάσες στήθους στους παίχτες, και αυτοί τελείωναν τις φάσεις είτε με lay up, είτε με σουτ από μέση απόσταση.

 


Στη συνέχεια, ο Συνοδινός χώρισε τους παίχτες του σε τριάδες. Ο παίχτης που βρισκόταν στη μέση, εκδήλωνε της επίθεση με την πρώτη πάσα. Μετά από δύο πάσες ο ίδιος παίχτης έκανε lay up, με τους άλλους δύο της επίθεσης να σουτάρουν από μέση απόσταση. 


Στο τέλος της προπόνησης ο κόουτς χώρισε τους παίχτες του σε δύο ομάδες για να δει κάποια πράγματα και μέσα σε συνθήκες αγώνα. Οι προπονήσεις του Σπάρτακου συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς με στόχο η ομάδα να είναι έτοιμη στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, που είναι προγραμματισμένη για τις 20-21 Οκτωβρίου.



Δημήτρης Κοσίνας

  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου