Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Δουλεύει σκληρά για να είναι έτοιμος στην πρεμιέρα ο Θρύλος Ιωαννίνων(vids,pics)


Ο Θρύλος Ιωαννίνων συνεχίζει την προετοιμασία του με σκοπό να παρουσιαστεί έτοιμος στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι παίχτες του Μπεζεβέγκη δουλεύουν σε εντατικούς ρυθμούς, με πολύ καλή διάθεση, προκειμένου να αποκτήσουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα ομοιογένεια και χημεία.


Ο προπονητής του Θρύλου Ιωαννίνων δούλεψε πολύ στη χτεσινή προπόνηση σε πραγματικές καταστάσεις αγώνα. Έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στον σωστό τρόπο εκδήλωσης του αιφνιδιασμού και έκανε παρατηρήσεις στους παίχτες του όταν δεν πραγματοποιούνταν οι ασκήσεις με τον ιδανικό τρόπο.


Επίσης χώρισε τους παίχτες σε ζευγάρια των δύο ατόμων, με το ένα ζευγάρι να επιτίθεται προς το καλάθι με σκοπό να βρει μια σωστή επιθετικά επιλογή και το άλλο να αμύνεται για να μη δεχθεί το καλάθι.



Όμως δούλεψαν και σε καταστάσεις 3 εναντίον 3 με τον κόουτς να ζητά συγκέντρωση από τους παίχτες του, γνωρίζοντας το πόσο σημαντικές είναι αυτές οι φάσεις στους αγώνες.


Τέλος, οι αθλητές της ομάδας χωρίστηκαν σε δυάδες, με τον έναν παίχτη να επιτίθεται προς το καλάθι για lay up προκειμένου να σκοράρει και τον άλλο να αμύνεται για να προστατέψει το καλάθι του. 

Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου