Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου 2018

Έκαμψε την αντίσταση του Α.Γ.Ο.Φ. με μπροστάρηδες τους νέους(pics,video)


Φιλικό αγώνα έδωσαν σήμερα το απόγευμα στο Νέο Κλειστό το IBC και ο Α.Γ.Ο.Φ., με την ομάδα του Γιάννη Παπαδόπουλου να επικρατεί με σκορ 73-64.
Μετά το δυνατό παιχνίδι με τον ΑΓΣΙ, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, το IBC έδωσε μέσα σε ένα 24ωρο και δεύτερο φιλικό αγώνα. Ο κόουτς Παπαδόπουλος, δεν είχε πολλά από τα βασικά όπλα στη διάθεσή του, αφού απουσίαζαν οι Μπάλλας, Τσιτσώνης, Τσατάλας, Κασκάνης, Ανάργυρος, Τσιρώνης και Φυραρίδης, συνεπώς στο φιλικό πήραν την ευκαιρία πολλοί νεαροί αθλητές. Από την άλλη μεριά ο Α.Γ.Ο.Φ., έδειξε πολύ καλό πρόσωπο και κόντραρε το IBC. Η ομάδα του Καραμούτσιου ήταν διαβασμένη, δεν άφησε το IBC να ξεφύγει στο σκορ, και πάλεψε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μένοντας ως το τέλος στη διεκδίκηση της νίκης.

Καραμπίνης, Ματσάγγας, Σφουγγάρης, Δάσκαλος και Κωνσταντίνος Πατραμάνης ξεκίνησαν τον αγώνα για το IBC, ενώ ο Α.Γ.Ο.Φ. είχε στην αρχική του πεντάδα του Μπούγια, Ροντογιάννη, Παπαρούνη, Ζήκο και Γείτονα. Στο 5΄ ο Α.Γ.Ο.Φ. είχε βραχεία κεφαλή στο σκορ (8-7), ενώ τρία λεπτά αργότερα, με σερί 9-0, ανέβασε τη διαφορά στους 10 πόντους (19-9). O Παπαδόπουλος κάλεσε τάιμ άουτ για να αφυπνίσει τους παίχτες του και αυτοί έτρεξαν σερί 8-0, με πρωταγωνιστές τους Κακατσίδη και Δάσκαλο, για να μειώσουν στη λήξη του δεκαλέπτου τη διαφορά στον πόντο (19-18). Στη δεύτερη περίοδο και συγκεκριμένα στο 15΄, το IBC διατηρούσε το προβάδισμα στο σκορ (28-26). Όμως, η ομάδα του Καραμούτσιου με σερί 7-2, έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη με 33-30.

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Α.Γ.Ο.Φ. μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 23΄αύξησε το προβάδισμά του (42-35). Σε εκείνο το σημείο η ομάδα του Παπαδόπουλου απάντησε με δικό της σερί 14-5, περνώντας μπροστά στο σκορ με 49-47 στο 26΄. Το δεκάλεπτο έληξε με τους Γιαννιώτες μπροστά με 54-52. Στην τελευταία περίοδο το IBC με επιμέρους σκορ 19-12, κατάφερε να φτάσει στη νίκη. Βέβαια στο 35΄, οι φιλοξενούμενοι με τον Ροντογιάννη να ανεβάζει στροφές, κατάφεραν να μειώσουν στον πόντο (61-60), όμως το IBC με σερί 6-0 ανέβασε τη διαφορά στο 38΄στους 6 πόντους (66-61) και κάπου εκεί κρίθηκε ουσιαστικά το παιχνίδι.


Τα δεκάλεπτα: 18-19,30-33,54-52,73-64

Διαιτητές: Διαμάντης, Καννής

IBC(Παπαδόπουλος): Ματσάγγας, Καραμπίνης, Βάσσης, Κρικώνης, Μακρής, Κακατσίδης, Σφουγγάρης, Πατραμάνης Κων., Πατραμάνης Άρης, Δάσκαλος

Α.Γ.Ο.Φ.(Καραμούτσιος): Ροντογιάννης, Μπούγιας, Παπαρούνης, Ζήκος, Μπίρης, Δρόσος, Τσούπης, Γείτονας, Ζαβαρδινός, Σιαφάκας, Ζιάραγκας

Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου