Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Κερδίζει τις εντυπώσεις ο νέος ΑΓΣΙ (pics,video)


Φιλικό αγώνα προετοιμασίας έδωσαν στο Νέο Κλειστό ο ΑΓΣΙ και ο Πρωτέας Ηγουμενίτσας. Οι παίχτες των δύο ομάδων είχαν μια καλή ευκαιρία να ξεφύγουν από τη σκληρή προετοιμασία που πραγματοποιούν.
Ο Σοφοκλής Τσουκανέλης έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς παίχτες να αγωνιστούν και άνοιξε το rotation για την ομάδα του. Από την άλλη, ο Πρωτέας αγωνίστηκε με 9 παίχτες, ενώ είχε στη σύνθεσή του τα τέσσερα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, δηλαδή τους Χαντέλη, Μάλλιο, Κρανή και Ντούσκο. Στον αγώνα δεν κρατήθηκε σκορ και ήταν περισσότερο μία ευκαιρία να ξεμουδιάσουν οι παίχτες και να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα οι προπονητές.

Ο Σοφοκλής Τσουκανέλης επέλεξε στην αρχική πεντάδα του ΑΓΣΙ τους Φίλιο, Αναγνωστάκη, Καννή, Θώδη και Θυμνιό. Οι παίχτες του ΑΓΣΙ έδειξαν μεγάλη διάθεση στην άμυνα πιέζοντας πολύ, δείχνοντας ότι η αμυντική προσήλωση θα είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της φετινής ομάδας. Επίσης, στόχος των παιχτών του Τσουκανέλη, ήταν όποτε δινόταν η ευκαιρία να τρέξουν στον αιφνιδιασμό βρίσκοντας εύκολα καλάθια. Ο ΑΓΣΙ δείχνει να διαθέτει παίχτες με πολύ καλά αθλητικά προσόντα που μπορούν να τρέξουν καλά το γήπεδο. Από την άλλη μεριά ο Πρωτέας, έδειξε καλά στοιχεία αν και δεν ήταν πλήρης. Αγωνίστηκε απέναντι σε μία δυνατή ομάδα Γ΄ Εθνικής, όμως φαίνεται έτοιμος να πρωταγωνιστήσει στο φετινό πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, με τις προσθήκες που έχει κάνει.






Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου