Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018

Ενίσχυση με Καραμπίνη και Βαση για το IBC

 Την απόκτηση του Άκη Καραμπίνη και του Δημήτρη Βάση ανακοίνωσε το IBC. Ο Καραμπίνης μπορεί να αγωνιστεί από τη θέση 1 έως και τη θέση 3, ενώ ο Βάσης είναι play maker. Οι συγκεκριμένες προσθήκες ήταν και οι τελευταίες για το IBC, το οποίο έκλεισε το ρόστερ του ενόψει της νέας σεζόν.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Στο IBC θα συνεχίσουν την πορεία τους οι αθλητές Άκης Καραμπίνης και Δημήτρης Βάσης.
Οι δύο μεταγραφικές κινήσεις αποτελούν επένδυση για το μέλλον του ανδρικού τμήματος μιας και πρόκειται για δύο νεαρούς και ταλαντούχους αθλητές.
Ο Άκης Καραμπίνης(γεν. 1996) έχει ύψος 1.93 και αγωνίζεται με την ίδια άνεση στις θέσεις 1 εως 3.
Ο 22χρονος αθλητής προέρχεται από τις υποδομές του ΑΓΣΙ ενώ στο παρελθόν έχει κληθεί για δύο χρόνια στις Εθνικές ομάδες Παίδων και Εφήβων. Έπειτα αγωνίστηκε κατά σειρά σε Ιωνικό Ιωνίας, Ασπίδα Ξάνθης(Β' και Γ' Εθνική) και ΑΕ Κομοτηνής(Γ' Εθνική).
Ο Δημήτρης Βάσης(γεν. 2000) έχει ύψος 1.88 και αγωνίζεται στη θέση του play maker.
Ο Δημήτρης προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΚΑΕ ΑΕΚ με την οποία την προηγούμενη σεζόν κατέκτησε την 3η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων με σημαντική συμμετοχή σε αυτή την επιτυχία.
Mε τις δύο αυτές προσθήκες η ομάδα μας κλείνει το ρόστερ για την επερχόμενη σεζόν πετυχαίνοντας παράλληλα την απαραίτητη ηλικιακή ανανέωση στον αγωνιστικό κορμό της.
Άκη και Δημήτρη καλωσήρθατε. Σας ευχόμαστε υγεία και καλή δύναμη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου