Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2018

Φιλικό "ξεμούδιασμα" με άνετη νίκη για το IBC (pics,video)


Φιλικό αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν έδωσαν το βράδυ του Σαββάτου το IBC και ο Θρύλος Ιωαννίνων, με την ομάδα του Παπαδόπουλου να επικρατεί άνετα με σκορ 79-45.
Το IBC αρχίζει να δείχνει από νωρίς τη δυναμική του, και φαίνεται ότι δικαίως λογίζεται ως ένα από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στη Γ΄ Εθνική. Το IBC είχε πολλές απουσίες, αφού δεν αγωνίστηκαν οι Τσατάλας, Τσιτσώνης, Κασκάνης, Ανάργυρος και Φυραρίδης, ενώ από το Θρύλο έλειπαν βασικά στελέχη της ομάδας όπως οι Δημήτρης Καραγιάννης, Νίκος Σκόρδος, Χρήστος Τζοβάρας και Παναγιώτης Τριάντης. Για τους νικητές ξεχώρισαν πολλοί παίχτες, με τον Χρήστο Μπάλλα να είναι ένας από αυτούς τους, αφού σημείωσε 17 πόντους και ήταν κυρίαρχος κάτω από τα καλάθια, με τον Τσιρώνη να προσθέτει 14 και τον Κρικώνη 13.

Ο Γιάννης Παπαδόπουλος επέλεξε να ξεκινήσει τον αγώνα με τους Κρικώνη, Ματσάγγα, Κουλουμπή, Δάσκαλο και Μπάλλα. Από την άλλη μεριά ο Σπύρος Μπεζεβέγκης, είχε στο αρχικό του σχήμα τους Τάχια, Παππούδο, Κοντοκωστόπουλο, Κωστούδα και Κυριακάκη. Το IBC μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και προηγήθηκε με 6-0 στο 2΄, ενώ στο 7΄ η διαφορά στο σκορ είχε ανέβει σε διψήφια επίπεδα (20-3). Οι παίχτες του Παπαδόπουλου ήταν πραγματικά καταιγιστικοί σε όλη τη διάρκεια της περιόδου, με αποτέλεσμα να προηγηθούν στη λήξη της με 31-8. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο Θρύλος Ιωαννίνων είχε μεγαλύτερη συγκέντρωση με αποτέλεσμα το επιμέρους σκορ του δεκαλέπτου να είναι 20-17 υπέρ του. Στο ημίχρονο, το IBC απολάμβανε ένα άνετο προβάδισμα 20 πόντων (48-28). 12 πόντους είχε ο Τσιρώνης με τον Μπάλλα να προσθέτει 11.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι παίχτες του Παπαδόπουλου πάτησαν ξανά το γκάζι και με επιμέρους 23-6, έφτασαν τη διαφορά στο +37 (71-34). Η άμυνα του IBC ήταν καταπληκτική και δεν άφηνε πολλά περιθώρια στο Θρύλο. Στο τελευταίο δεκάλεπτο οι δύο ομάδες χαλάρωσαν και έριξαν ρυθμούς, κάτι απολύτως φυσιολογικό, μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο προετοιμασίας, με αποτέλεσμα να μην παιχτεί ιδιαίτερα καλό μπάσκετ. Τελικό σκορ 79-45 με το IBC να κερδίζει το παιχνίδι. Το επόμενο φιλικό για την ομάδα του Γιάννη Παπαδόπουλου είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου απέναντι στον ΑΓΣΙ.


Τα δεκάλεπτα: 31-8,48-28,71-34, 79-45

Διαιτητές: Κληματάς, Λειβαδίτης

IBC(Παπαδόπουλος): Ματσάγγας 4, Κρικώνης 13, Κουλουμπής 8(2), Πατραμάνης Α. 4, Κακατσίδης, Τσιρώνης 14(3), Δάσκαλος 9(3), Πατραμάνης Κ.10, Μπάλλας 17

Θρύλος Ιωαννίνων(Μπεζεβέγκης): Νιφαντής, Τάχιας, Κοντοκωστόπουλος, Παππούδος, Σιαράψης, Κωστούδας, Παπαγγέλης, Μπιλανάκης, Καραμπίνης, Κυριακάκης, Γαλλιανός


Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου