Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2018

Κυκλοφορούν οι κάρτες διαρκείας του Βίκου ΠΑΣ Γιάννινα


Τις κάρτες διαρκείας ενόψει της σεζόν 2018-2019 έθεσε σε κυκλοφορία ο Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα.
Ο ΠΑΣ ζητά τη στήριξη των φιλάθλων, η οποία θα είναι πολύ σημαντική για την επίτευξη του στόχου που έχουν θέσει άπαντες στην ομάδα, που είναι η άνοδος. Οι κάρτες διαρκείας είναι δύο κατηγοριών, οι χρυσές και οι γαλάζιες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Ο «ΒΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ BC» ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν να διατίθενται οι κάρτες διαρκείας έτους 2018 -19. Ο Σύλλογός μας εκπροσωπεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον τοπικό αθλητισμό κι όχι μόνο και θα λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με μοναδικό στόχο την άνοδο στην μεγαλύτερη Κατηγορία. 
Ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα το έχουμε πετύχει χάρη στην αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων μας, που με την παρουσία τους σε κάθε αγώνα της ομάδας μας, αποτελούν τον 6ο παίχτη μας. Εξασφάλισε την παρουσία σου σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας, στήριξέ την με την αγορά μιας κάρτας διαρκείας και γίνε μέλος της μεγάλης μας οικογένειας.
Διατίθενται δύο κατηγορίες Καρτών Διαρκείας: Οι Κάρτες Διαρκείας είναι οικονομική ενίσχυση στην προσπάθεια της ομάδας μας για την άνοδο :
- Χρυσή Κάρτα : Είσοδος σε όλους τους εντός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στον χώρο κάτω από την κεντρική κερκίδα του ΕΑΝΚΙ .
Γαλάζια Κάρτα : Είσοδος σε όλους τους εντός έδρας αγώνες στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής στην Κεντρική κερκίδα.
Προνόμια:
–Τα παιδιά που συμμετέχουν στις ακαδημίες του Συλλόγου, εισέρχονται ελεύθερα στο κλειστό γυμναστήριο σε όλους τους αγώνες.
–Κάθε κάτοχος κάρτας Χρυσής ή Γαλάζιας, συμμετέχει σε κληρώσεις που θα γίνονται κατά τη διάρκεια των αγώνων, διεκδικώντας πλούσια δώρα.
Διάθεση των καρτών: Οι κάρτες διαρκείας θα διατίθενται στα "Ζαχαροπλαστεία Μάντζιος" και από τα μέλη της διοίκησης του «ΒΙΚΟΣ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ BC», με τα οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε. Για όσους επιθυμούν περισσότερες πληροφορίες, μπορούν να στέλνουν μήνυμα στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook (@Βίκος ΠΑΣ Γιάννινα BC).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου