Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

"Λάμψη" Basket League στα Ιωάννινα!

Πόλος έλξης για ομάδες της Basket League θα αποτελέσουν τα Ιωάννινα τον Αύγουστο. Συγκεκριμένα, τρεις ομάδες της κορυφαίας κατηγορίας έχουν επιλέξει την πόλη μας για το βασικό στάδιο προετοιμασίας τους.

Πρώτος και καλύτερος ο Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" για μία ακόμα χρονιά θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στο Μέτσοβο, από τις 26 Αυγούστου έως και τις 1 Σεπτεμβρίου, θέλοντας να βάλουν τα σωστά θεμέλια για μια επιτυχημένη σεζόν.

Στα Γιάννινα επέλεξε να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας του το Λαύριο. Η ομάδα του Χρήστου Σερέλη θα έχει φέτος ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, αφού θα συμμετέχει στον πρώτο προκριματικό γύρο του FIBA Europe Cup, όπου θα αντιμετωπίσει την Ντνίπρο. Στις 16 Αυγούστου θα φτάσει το Λαύριο στα Γιάννινα για το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου του Αργύρη Πεδουλάκη θα δώσει επίσης το παρόν στην πόλη μας. Η ομάδα του Περιστερίου επιστρέφει στη μεγάλη κατηγορία μετά από 5 χρόνια απουσίας και στόχος είναι να δείξει ανταγωνιστικό πρόσωπο στο φετινό πρωτάθλημα. Την Παρασκευή 24 Αυγούστου θα φτάσει στα Γιάννινα για να ξεκινήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας της και θα αναχωρήσει στις 2 Σεπτεμβρίου.

Τόσο το Λαύριο όσο και το Περιστέρι θα πραγματοποιήσουν τις προπονήσεις τους στο Νέο Κλειστό. Να θυμίσουμε ότι και η Εθνική Ομάδα Μπάσκετ Γυναικών θα πραγματοποιήσει την προετοιμασία της στο Νέο Κλειστό, από τις 16-22 Αυγούστου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου