Τρίτη 26 Ιουνίου 2018

Ζήσης ο πρώτος σκόρερ, Νιτσιάκος και Νομικά Επαγγέλματα τις πρωτιές σε επίθεση και άμυνα!


Η κανονική περίοδος του Εργασιακού Πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε το περασμένο Σαββατοκύριακο και τα μέλη του συγκέντρωσαν τα τελικά στατιστικά της χρονιάς.


Στα ομαδικά στατιστικά, η ομάδα του Νιτσιάκου είχε την καλύτερη επίθεση με 79,3 πόντους κατά μέσο όρο. Οι Μηχανικοί ακολούθησαν με 75,9, με τη Δωδώνη να είναι στην 3η θέση με 75,8.

Η καλύτερη άμυνα στην κανονική διάρκεια ήταν αυτή των Νομικών Επαγγελμάτων, αφού δεχόταν μόλις 57,5 πόντους κατά μέσο όρο. Ακολούθησε η Αστυνομία με 59,3, ενώ η αμέσως επόμενη καλύτερη άμυνα ήταν του ΤΕΙ/Πανεπιστημίου με 59,8.

Αναλυτικά οι 5 καλύτερες επιθέσεις και άμυνες:


Στα ατομικά στατιστικά, πρώτος σκόρερ της κανονικής περιόδου αλλά και πρώτος σε εύστοχα τρίποντα, αναδείχθηκε ο Δημήτρης Ζήσης της Εγνατίας με σύνολο πόντων 536 και εύστοχα τρίποντα 67. Highlight υπήρξε αναμφίβολα η εμφάνισή του απέναντι στους Οικονομολόγους, όπου σημείωσε 71 πόντους με 12 εύστοχα τρίποντα. Στη δεύτερη θέση των σκόρερ ήταν ο Θώδης με 392 πόντους, με τον Θεοχάρους να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα με 307. Στα εύστοχα τρίποντα δεύτερος ήταν ο Αγόρος της Πυροσβεστικής με 51, με τον Τσιούμπο να ακολουθεί με 49.

Αναλυτικά οι 10 πρώτοι σκόρερ και οι 10 πρώτοι σε εύστοχα τρίποντα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου