Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Νιτσιάκος την καλύτερη επίθεση, Νομικά Επαγγέλματα την καλύτερη άμυνα, σταθερά στους κορυφαίους οι Μηχανικοί!


Μία αγωνιστική έμεινε πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στο Εργασιακό Πρωτάθλημα και τα στατιστικά στοιχεία τόσο τα ομαδικά όσο και τα ατομικά, παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Στα ομαδικά στατιστικά παρατηρούμε ότι ο Νιτσιάκος διατηρεί σταθερά την καλύτερη επίθεση στο φετινό πρωτάθλημα, σημειώνοντας κατά μέσο όρο 79.3 πόντους. Ακολουθούν οι Μηχανικοί με 76.2, με τη Δωδώνη να έχει 75.2.

Όσον αφορά την άμυνα, βλέπουμε ότι υπάρχει αλλαγή στην πρώτη θέση, την οποία πλέον κατέχουν τα Νομικά Επαγγέλματα με μόλις 59 πόντους παθητικό κατά μέσο όρο. Η Αστυνομία έχει και αυτή μία από τις καλύτερες άμυνες με 59.3 πόντους, ενώ οι Μηχανικοί βρίσκονται και εδώ στους 3 καλύτερους, αφού δέχεται μόλις 60.3 πόντους.

Αναλυτικά οι ομάδες με τις καλύτερες επιθέσεις και τις καλύτερες άμυνες:


Στα ατομικά στατιστικά των παιχτών, παρατηρούμε τον Ζήση να διατηρεί σταθερά και μάλιστα με μεγάλη απόσταση την πρώτη θέση τόσο στους σκόρερς, όσο και στα εύστοχα τρίποντα. Ο παίχτης της Εγνατίας έχει σημειώσει 536 πόντους, με τον Θώδη να ακολουθεί με 363 και τον Θεοχάρους να σκαρφαλώνει στην τρίτη θέση με 279. Στα εύστοχα τρίποντα ο Ζήσης βρίσκεται στην κορυφή με 67, τον ακολουθεί ο Αγόρος με 51, με τον Τσιούμπο να συμπληρώνει την τριάδα με 45.

Αναλυτικά οι 10 πρώτοι σκόρερς και οι 10 πρώτοι σε εύστοχα τρίποντα:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου