Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018

Ανανέωσε με Ζήση και απέκτησε Ντρίτσο ο Σπάρτακος!

 
Ο Δημήτρης Ζήσης θα φοράει και την επόμενη χρονιά τη φανέλα του Σπάρτακου, αφού συμφώνησε με τη διοίκηση της ομάδας και η συνεργασία των δύο πλευρών θα συνεχιστεί και τη σεζόν 2018-2019. Ο ταλαντούχος σκόρερ, είχε πει από την πρώτη στιγμή πως προτεραιότητα του θα ήταν η ανανέωση της συνεργασίας με τον Σπάρτακο, κάτι που πραγματοποιήθηκε.

Αναλυτικά η ανακοινωση της ομάδας:

Ανανέωσε τη συνεργασία με την ομάδα μας ο πρώτος σκόρερ της Α ΕΣΚΑΒΔΕ την περασμένη σεζόν Jimis Zisis .Και έτσι θα συνεχίσει με την ομάδα μας να φορτώνει τα αντίπαλα καλάθια με πολλούς πόντους και να βοηθήσει τον σύλλογο μας να πετύχει τους στόχους του μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά που θα μείνουν στην ομάδα καθώς και με τα νέα που θα ενισχύσουν το ρόστερ. Εμείς να ευχηθούμε υγεία σε όλα τα παιδιά και να επιτευχθούν οι στόχοι.

Εκτός όμως από την ανανέωση του πρώτου το σκορέρ της ομάδας, ο Σπάρτακος ενισχύθηκε σημαντικά στην περιφέρεια, με την προσθηκη του Γιώργου Ντρίτσου. Ο Ντριτσος είναι ένας εξαιρετικός play maker και αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στον Θρύλο Ιωαννινων, από όπου και παραχωρηθηκε με τη μορφή δανεισμού στο Σπάρτακο για ένα χρόνο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Σπάρτακος ενισχύει την περιφέρεια του με την απόκτηση του Giorgos Dritsos. Μια πολύ σημαντική προσθήκη που θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της. "Καλώς όρισες Γιώργο στην οικογένεια του Σπαρτακου. Να είσαι γερός και δυνατός σου ευχόμαστε".


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου