Πέμπτη 28 Ιουνίου 2018

Οι 4 "μονομάχοι" έτοιμοι για τον τίτλο!



Το Final 4 του 3ου Εργασιακού Πρωταθλήματος "Ευγενία Μουτσίκα" είναι προ των πυλών και οι 4 ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή είναι πανέτοιμες για να προσφέρουν ένα όμορφο θέαμα. Το Epirusbasket.gr, σας παρουσιάζει τις 4 ομάδες που θα διεκδικήσουν το Πρωτάθλημα, καθώς και όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε ενόψει του μεγάλου event.

ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ: ΔΩΔΩΝΗ-ΔΣΙ/ΝΟΜΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ 20:00 29/6/2018 
                       ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ 22:00 29/6/2018 
                          
ΤΕΛΙΚΟΙ: ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ 18:00 1/7/2018
                ΜΕΓΑΛΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ 20:30 1/7/2018



ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ
 Η ομάδα του Βαγγέλη Αυγερινού ήταν η πιο σταθερή σε όλη τη διάρκεια της κανονικής περιόδου και τερμάτισε στην πρώτη θέση με ρεκόρ 13-1. Οι Μηχανικοί είχαν τη 2η καλύτερη επίθεση σε μέσο όρο, με 75,9 πόντους και την 5η καλύτερη άμυνα με παθητικό 62 πόντους κατά μέσο όρο. Αναμφίβολα, το γεγονός ότι βρίσκονται στις 5 καλύτερες ομάδες τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά δείχνει την συνέπεια και τη σταθερότητά τους. Μεγάλες νίκες που ξεχώρισαν, ήταν το παιχνίδι με την Αστυνομία, όπου οι Μηχανικοί έχαναν με 17 πόντους διαφορά, όμως κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι και να επικρατήσουν με 80-74, η νίκη απέναντι στον Νιτσιάκο με 73-65, όπως και η δύσκολη επικράτηση απέναντι στην πολύ καλή ομάδα του ΤΕΙ/Πανεπιστημίου με 59-56. Η μοναδική ήττα ήρθε την τελευταία αγωνιστική από τη Δωδώνη με σκορ 84-73. Στόχος είναι η κατάκτηση του 2ου Πρωταθλήματος.


ΡΕΚΟΡ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ: 13-1
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ: 1
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ FINAL 4: 3 (υπολογίζεται η φετινή)

ΤΟ "ΑΣΤΕΡΙ"

Σε μία ομάδα όπου το ταλέντο περισσεύει, ο Μάριος Μιχαήλ αποτελεί τον ηγέτη της. Ο Μιχαήλ, είναι ο "εγκέφαλος" της ομάδας στο παρκέ και ο παίχτης που μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω στους Μηχανικούς. Είναι ο δεύτερος σκόρερ των Μηχανικών, πίσω από τον Δημήτρη Τσιούμπο, και 9ος σε εύστοχα τρίποντα στο 
πρωτάθλημα με 24.


ΠΑΙΧΤΕΣ "ΚΛΕΙΔΙΑ"
Οι Μηχανικοί έχουν πολλούς παίχτες που μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε έναν αγώνα. Ένας από αυτούς είναι ο Δημήτρης Τσιούμπος. Ο χαρισματικός σουτέρ, αποτελεί έναν από τους παίχτες βαρόμετρα για τους Μηχανικούς. Είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας και 4ος συνολικά στο πρωτάθλημα με 291 πόντους, ενώ βρίσκεται στην 3η θέση στα εύστοχα τρίποντα με 49.













Ο Δημήτρης Αυδής είναι πολύ σημαντικός για τους Μηχανικούς. Ο ψηλός της ομάδας του Αυγερινού ήταν κομβικός σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς και το ίδιο αναμένεται να συμβεί και στο Final 4, όπου η ομάδα του θα τον χρειαστεί ακόμα περισσότερο, κόντρα σε πολύ δυνατούς αντιπάλους.






















Κομβική θα είναι και η παρουσία του Ηλία Γκαζιάνη, ο οποίος αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στους Μηχανικούς και να βοηθήσει πολύ, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά. Ο Σοφοκλής Τσουκανέλης είναι ένας ακόμα παίχτης από τον οποίο ο προπονητής του περιμένει να κάνει τη διαφορά, ιδιαίτερα στο οργανωτικό κομμάτι.




















ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Βαγγέλης Αυγερινός  ΒΟΗΘΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΙ: Χρήστος Μυλώνης, Βασίλης Λούπας   

                                                                                                  
ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
2. Γιώργος Χασκώνης
3. Βασίλης Τσίνος
4. Σοφοκλής Τσουκανέλης
6. Αλέξανδρος Γκαζιάνης
7. Μάριος Μιχαήλ (ενεργός)
8. Βαγγέλης Σιώζος
9. Δημήτρης Αυδής
10. Βασίλης Τσούρης
11. Χρήστος Λάνταβος (κοινοτικός)
13. Δημήτρης Τσιούμπος
14. Θύμιος Κυρτζόγλου
15. Γιάννης Λίόντος
16. Ηλίας Γκαζιάνης
20. Περικλής Μακρής
21. Νίκος Ζήκος                       



 
ΔΩΔΩΝΗ
Η Δωδώνη τερμάτισε στη 2η θέση στης κανονικής περιόδου με ρεκόρ 12-2. Η ομάδα του Χρήστου Γεωργίου πραγματοποίησε μια εξαιρετική πορεία όλη τη χρονιά και ήταν από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είχε την 3η καλύτερη επίθεση στο Εργασιακό με 75,8 πόντους κατά μέσο όρο, ενώ η μεγαλύτερη νίκη στην πορεία προς το Final 4 ήταν αναμφίβολα το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στους Μηχανικούς, όπου και επικράτησαν με 84-73, κλειδώνοντας παράλληλα και την συμμετοχή στο Final 4. Σπουδαία ήταν και η νίκη απέναντι στα Νομικά Επαγγέλματα με σκορ 81-77.

ΡΕΚΟΡ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ: 12-2
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ: -
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ FINAL 4: 3 (υπολογίζεται η φετινή)


ΤΟ "ΑΣΤΕΡΙ"
Ο ηγέτης της Δωδώνης και ο παίχτης που επηρεάζει περισσότερο από τον καθένα το παιχνίδι της είναι αναμφίβολα ο Πάνος Θώδης. Ο "θηριώδης" ψηλός της ομάδας του Γεωργίου είχε καταλυτική παρουσία σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς, όντας ο παίχτης βαρόμετρο της ομάδας. Ήταν ο 2ος σκόρερ του Πρωταθλήματος με 392 πόντους και 7ος σε εύστοχα τρίποντα με 30. Αναμένεται να είναι από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Final 4 και από την απόδοσή του, θα εξαρτηθούν πολλά για τη Δωδώνη. 











ΠΑΙΧΤΕΣ "ΚΛΕΙΔΙΑ"

Ο Δημήτρης Σμπόνιας ήταν ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην πορεία προς το Final 4. Η απόδοσή του θα παίξει σημαντικό ρόλο στην προσπάθεια της Δωδώνης να κατακτήσει τον τίτλο. 


Σημαντικός παίχτης για τη Δωδώνη είναι και ο Πάνος Λώλης που μπορεί να απειλήσει την αντίπαλη άμυνα τόσο κοντά στο καλάθι, με το ύψος αλλά και τη δύναμη που διαθέτει, όσο και από τη γραμμή των "6,75". 
















Ιδιαίτερα ενισχυμένη θα είναι η Δωδώνη και από την παρουσία του Γιώργου Στράκα, ο οποίος έλειψε για αρκετά παιχνίδια, όμως επέστρεψε στον αγώνα με τους Μηχανικούς και αναμένεται να διαδραματήσει σημαντικό ρόλο στο Final 4.












ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Χρήστος Γεωργίου                                                           

                                                         



















ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
2. Σταμάτης Κούκος
3. Γιώργος Χαλαύτρης
4. Νίκος Παπαηλίας
5. Παναγιώτης Καλόγηρος
6. Μαργαρίτης Μπαρέκος
7. Παναγιώτης Λώλης
9. Δημήτρης Σμπόνιας
10. Θανάσης Παππάς
11. Γιώργος Στράκας (κοινοτικός)
12. Ανέστης Ζώης
13. Γιώργος Σκαμνέλος
14. Βασίλης Παππάς
15. Πάνος Θώδης (ενεργός)
16. Γιώργος Μακρής



ΔΣΙ/ΝΟΜΙΚΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ
Η τρίτη ομάδα που θα βρίσκεται στο Final 4 είναι τα Νομικά Επαγγέλματα. Από τις καλύτερες ομάδες του φετινού πρωταθλήματος, τερμάτισε στην 3η θέση της βαθμολογίας με ρεκόρ 11-3. Χαρακτηριστικό τους γνώρισμα η καταπληκτική τους άμυνα, αφού ήταν η ομάδα που δεχόταν τους λιγότερους πόντους στην κανονική περίοδο με μόλις 57,5 πόντους παθητικό κατά μέσο όρο. Οι νίκες απέναντι σε Νιτσιάκο, με σκορ 85-73, και απέναντι στα Επαγγέλματα Υγείας με 72-63, αποτέλεσαν δύο σπουδαία αποτελέσματα.

ΡΕΚΟΡ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ: 11-3
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ: -
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ FINAL 4: 2 (υπολογίζεται η φετινή)

ΤΟ "ΑΣΤΕΡΙ"
Ο Θοδωρής Τσιρώνης είναι ο ηγέτης των Νομικών Επαγγελμάτων. Ο ταλαντούχος power forward, ήταν ο πιο κομβικός παίχτης στην πορεία προς το Final 4, όντας 9ος σκόρερ στο Εργασιακό με 207 πόντους. Αναμένεται να πρωταγωνιστήσει και στο Final 4 και να είναι καταλύτης για την ομάδα του με το πολύ καλό μακρινό του σουτ.














ΠΑΙΧΤΕΣ "ΚΛΕΙΔΙΑ"

Ο Θοδωρής Ιωαννίδης είναι ένας από τους παίχτες βαρόμετρα για τα Νομικά Επαγγέλματα. Όπλο του το πολύ καλό περιφερειακό σουτ αλλά και γενικότερα η ικανότητά του στο σκοράρισμα. Αναμένεται να δώσει πολλές λύσεις στην ομάδα του.
Παίχτης "κλειδί" θα είναι σίγουρα και ο Δημήτρης Λεονταρής, ο οποίος αποτελεί αξιόπιστη επιθετική λύση για την ομάδα του αλλά παράλληλα προσφέρει και πολλά στην άμυνα. 














Ο Πέτρος Κατσιούλης είναι ένας ακόμα σημαντικός παίχτης. Με το ύψος του, είναι πολύ δύσκολο να αντιμετωπιστεί εύκολα, ενώ η ικανότητά του να τελειώνει φάσεις κάτω από το καλάθι, τον καθιστά μόνιμη απειλή για τις αντίπαλες άμυνες.





ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Αριστοτέλης Ιωαννίδης

ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
18. Χρήστος Δημητρούλας
19. Δημήτρης Λεονταρής
14. Θοδωρής Ιωαννίδης
17. Θοδωρής Τσιρώνης (ενεργός)
1. Αποστόλης Υφαντής
16. Πέτρος Κατσιούλης (κοινοτικός)
4. Αλκίνοος Κωνής
7. Χάρης Γάκης
10. Δημοσθένης Ντάσιος
20. Βασίλης Καραπάνος
12. Παναγιώτης Σακκάς
8. Χρήστος Τσουμάνης
6. Μάριος Τσαμπαλάς



ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ


Τα Επαγγέλματα Υγείας αποτελούν την τέταρτη ομάδα του φετινού Final 4. Έπαιξε όμορφο μπάσκετ στα περισσότερα παιχνίδια της χρονιάς και κατάφερε να τερματίσει στην 4η θέση, με ρεκόρ 11-3, παίρνοντας παράλληλα και το τελευταίο εισιτήριο για το Final 4. Είχε την 4η καλύτερη επίθεση στην κανονική διάρκεια με 73,9 πόντους κατά μέσο όρο. Για τα Επαγγέλματα Υγείας η συμμετοχή στο Final 4 θα είναι και η παρθενική τους.





ΡΕΚΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ: 11-3
ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ: -
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΣΕ FINAL 4: 1 (υπολογίζεται η φετινή)

ΤΟ "ΑΣΤΕΡΙ"

Ο Αποστόλης Θεοχάρους είναι σίγουρα ο "καταλύτης" για την ομάδα του. Στην κανονική περίοδο, ήταν ο τρίτος σκόρερ του Εργασιακού Πρωταθλήματος με 307 πόντους και στα περισσότερα παιχνίδια ήταν εντυπωσιακός. Σίγουρα η απόδοση του θα κρίνει πολλά για την πορεία των Επαγγελματιών Υγείας στο Final 4. 















ΠΑΙΧΤΕΣ "ΚΛΕΙΔΙΑ"


Ο Κλέανδρος Ζυγούρης, αναμένεται να είναι και στο Final 4 πολύ σημαντικός για τα Επαγγέλματα Υγείας. Αποτελεί έναν από τους πιο αξιόπιστους σουτέρ του Εργασιακού Πρωταθλήματος. Βρίσκεται στη 10η θέση των παιχτών με τα περισσότερα εύστοχα τρίποντα (23) και θα προσπαθήσει για το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα του.












Ο Βαγγέλης Ντόντης αναμένεται να είναι από τους πρωταγωνιστές στις μάχες στο "ζωγραφιστό". Αποτελεί έναν από τους καλύτερους ψηλούς του Πρωταθλήματος και σίγουρα θα δώσει λύσεις αμυντικά και επιθετικά για τα Επαγγέλματα Υγείας.










Καθοριστικοί θα είναι η συνεισφορά των Κώστα Ντιναλέξη και Χάρη Κεφαλληνού. Ο Ντιναλέξης, ως ευέλικτος ψηλός, μπορεί να ντριπλάρει καλά και να "βάλει τη μπάλα στο παρκέ", ενώ έχει και πολύ αξιόπιστο σουτ από μέση απόσταση. Από την άλλη ο Κεφαλληνός, είναι ο οργανωτής της ομάδας, δηλαδή ο παίχτης που την κατευθύνει στο γήπεδο, αλλά αν χρειαστεί είναι ικανός και στο σκοράρισμα.

















ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Στέφανος Ζούμπας





















ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ
 44. Αντώνης Αλεξίου
 7. Κώστας Βάσσης
 31. Παύλος Δουβανάς
 1. Χρήστος Ζησίδης
10. Στέφανος Ζούμπας
3. Κλέανδρος Ζυγούρης
13. Αποστόλης Θεοχάρους (ενεργός)
26. Νίκος Καζάκος
14. Αποστόλης Κανελλόπουλος
69. Χαράλαμπος Κεφαλληνός
11. Γιάννης Λάμπρης
8. Αναστάσιος Λύγδας
34. Άγγελος Μάντζιος
5. Αλέξανδρος Ματσάγγας (ενεργός)
77. Λέανδρος Ναθαναήλ
9. Κώστας Ντιναλέξης (κοινοτικός)
18. Βαγγέλης Ντόντης
33. Άρης Παπατόλης
27. Χρήστος Τζοβάρας
6. Αλέξανδρος Χαρίσης


Δημήτρης Κοσίνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου